Ürgüp Badminton Sporcuları ve Avanos  Veteranlar  Badminton Sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa  ÜNLÜER ’i ziyaret ettiler.

6-7 Ocak tarihlerinde Yozgat da yapılan Analig Badminton  Müsabakalarına katılarak gruplardan 2. olarak çıkan Ürgüp Badminton Sporcuları 21-22 Ocak tarihlerinde Karaman da yapılan Çeyrek Final Müsabakalarından da 2.  olarak Yarı Finallere katılmaya hak kazanmışlardı.

1-4 Şubat tarihlerinde Antalya da yapılan Veteranlar Badminton Türkiye Şampiyonasına katılan Avanos Veteranlar Badminton sporcuları 2 altın 3 gümüş madalya ile Nevşehir'e başarılarla dönmüşlerdir.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER sporcular ile müsabakalar ve antrenmanlar hakkında sohbet ederek sporcuları ve antrenörleri tebrik edip, başarılarının devamını diledi. Sporun yaşının olmadığını azim ve çalışma ile başarının sağlanacağını Veteranlar Badminton ve  Ürgüp Badminton Sporcularının en güzel örneklerinden biri olduğunu belirterek herkesi Spor Kompleksine davet ediyorum dedi.