Bilişim teknolojileri alanında faaliyetlerini sürdüren Tesan, yeni kuşaklara sağlıklı yaşam ve spor yapma alışkanlığı kazandırma amacı ile Ürgüp’te düzenlediği ‘Tesan Kros Koşusu Ödül Töreni’ni 30 Nisan’da Ürgüp Perisia Otel’de gerçekleştirdi.

Türkiye’nin katma değerli teknoloji distribütörü Tesan, yeni jenerasyonda farkındalık yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor.  Tesan, ilkini gerçekleştirdiği Tesan Kros Koşusu’nun ödül törenini 30 Nisan’da Ürgüp Perisia Otel’de gerçekleştirdi.

Nevşehir Vali Yardımcısı Vural DEMİRTAŞ, Ürgüp Kaymakamı Alper BALCI, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ, İlçe Emniyet Müdürü Zafer AKPINAR, Ürgüp Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş ÖZDEMİR, Milli Eğitim Şube Müdürü Nilay GÖKDENİZ’in katıldığı törende, 6 farklı kategorinin kazananları ödüllerine kavuştu.

Minik kızlarda Mustafa Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokulu’ndan Rukiye Ateş birinci olurken, Minik Erkekler kategorisinde aynı okuldan Murat Baki Tepe yarışmayı tamamlayan ilk isim oldu. Yıldız Kızlarda Ortahisar Fatih İlkokulu/Ortaokulu’ndan Semiha Yazıcı rakipleri arasından sıyrılarak liderliği eline aldı. Yıldız Erkeklerde ise Ortahisar Ortaokulu öğrencisi Mehmet Çil yarışın kazananı oldu. Genç Kız kategorisinde Akşemseddin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ece Salman ipi göğüslerken Genç Erkeklerin birincisi Ürgüp Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Selçuk Poyraz oldu.

Yeni kuşaklara sağlıklı yaşam ve spor yapma alışkanlığı kazandırma amacı ile hayata geçirilen yarışmanın ödül töreninde Tesan Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan, Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Yiğit, İrfan Yiğit ve Tesan Genel Müdürü Rüştü Arseven de katıldı.          

Törende konuşma yapan Tesan Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan, “Tesan ailesi olarak memleketimiz olan Ürgüp’de böyle bir projeyi hayata geçirmekten gurur duyuyoruz. Yarışmamıza katılan tüm Ürgüplü gençleri tebrik ediyor, dereceye giren arkadaşlarımızın başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca yeni nesillere sağlıklı bir yaşam tarzını aşılamak üzere çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Ürgüp Kaymakamlığı, Ürgüp Belediyesi, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ürgüp Devlet Hastanesi, Nevşehir İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Ürgüp İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Tertip Komitesi’ne emekleri için teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

TESAN KROS YARIŞMASI KAZANANLARI;

  MİNİK KIZ KROS: 800 METRE

1-RUKİYE ATEŞ                                               MUSTAFA VELİ HALICI İMAM HATİP ORTAOKULU

2-SELİNAY ATASEVER                                    MUSTAFA VELİ HALICI İMAM HATİP ORTAOKULU

3-HİLAL AKÇER                                              BAŞDERE İLK OKULU/ORTAOKULU

MİNİK ERKEK KROS: 1000 METRE

1-MURAT BAKİ TEPE                                      MUSTAFA VELİ HALICI İMAM HATİP ORTAOKULU

2-SERHAT AYDEMİR                                      ALİ BARAN NUMANOĞLU ORTAOKULU

3-FURKAN BEKLEN                                         MAZI İLKOKULU/ORTAOKULU

YILDIZ KIZ KROS: 1200 METRE

1-SEMİHA YAZICI                                           ORTAHİSAR FATİH İLKOKULU/ORTAOKULU

2-BÜŞRA YILDIRIM                                         ORTAHİSAR ORTA OKULU

3-SEMA USLU                                                 ORTAHİSAR FATİH İLKOKULU/ORTAOKULU

YILDIZ ERKEK:  1500 METRE

1-MEHMET ÇİL                                               ORTAHİSAR ORTAOKULU

2-ALİCAN OĞUZ                                             AKSALUR İBRAHİM AYDIN ORTAOKULU

3-UMUT TEKBIYIK                                           ALİ BARAN NUMANOĞLU ORTA OKULU

GENÇ KIZ KROS:  2000 METRE

1-ECE SALMAN                                              AKŞEMSEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

2-RUVEYDA ARIKAN                                      AYŞE SAĞDIÇ ÇOK PROĞRAMLI LİSESİ

3-HATİCE ÖZGEN                                           ÜRGÜP MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

GENÇ ERKEK KROS: 3000 METRE

1-SELÇUK POYRAZ                                         ÜRGÜP MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

2-RECEP DURAN                                            AKŞEMSEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ    

3-HASAN EMRE TURHAN                               HAYRİ MEHMET ÜRGÜPLÜ ANADOLU LİSESİ                                                        

 

Tesan İletişim Hakkında

 

Bilgi ve İletişim Teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren TESAN, 1983 yılında kuruldu. Şirket, 300 kişiyi aşan genç, dinamik ve tecrübeli kadrosu ile 7.300 m2’lik ofis ve depo alanlarında, 3.500’ e yaklaşan ürün çeşidinin satışını gerçekleştirmektedir. 2015’de sektördeki 33. Yılını kutlayan TESAN, Türkiye’nin 81 ilinde 15.000’ i aşkın satış noktasına, 2.000’ i aşkın iş ortağı aracılığı ile ulaştırdığı ürünlerin, satış sonrası hizmetini de gerçekleştirmektedir. Sektördeki hızlı gelişmeleri, tecrübeli Ar-Ge ekibi ile yakından takip ederek birçok yeniliğe öncülük eden TESAN, kategorilerinin lideri olan birçok markanın distribütörlüğünü yaparken, tescilli Ttec markası altında geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. TESAN, sağladığı geniş ürün yelpazesi ile kurumlara ve bireylere tüm iletişim ihtiyaçlarını tek kaynaktan sağlama konforunu yaşatmak için çalışmaktadır.