Bulgaristan’ın Pamporovo bölgesinde 13-15 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılan Dağ Bisikleti Balkan Şampiyonası’nda (Balkan Bike Cup), Kapadokya Bisiklet Spor Kulübü (SK) sporcularından Oğuzhan Tiryaki ‘Yıldız Erkekler (U17)’ kategorisinde 35:24.30’luk derecesiyle şampiyon oldu. Şampiyonada ‘Elite Men’ kategorisinde yarışan Bilal Akgül de ülkemize birincilik getiren bir diğer sporcumuz oldu. European Cycling Union (UCI) takviminde yer alan Balkan Şampiyonası’na ülkemizden toplam 14 sporcu katıldı.

Ürgüp Gençlik Hizmetleri Spor Müdür V. Necat Fahri Yazıcı, Balkan Şampiyonu olan Oğuzhan Tiryaki’yi kutlayarak, emeği geçenlere şu sözlerle teşekkür etti:

“Hak edilmiş bir şampiyonluk olduğunu düşünüyorum. Başta maddi, manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyenAydın Ayhan Güney ile Muammer Sak’a, belediye başkanımız Fahri Yıldız’a, sponsorumuz Voyager Balloons’a, Ürgüp Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’ne ve sporcumuz üzerinde inanılmaz emeği bulunan antrenör Mustafa Karaselek’e çok teşekkür ediyorum.”

Kapadokya Bisiklet SK’nın başarılı sporcularından Oğuzhan Tiryaki, İstanbul Arnavutköy’de 08 Eylül 2013 günü koşulan ‘Salcano Arnavutköy MTB Kupası’nda da U17 kategorisinde birinci olmuştu. Tiryaki ayrıca, ağustos ayında Avusturya’da yapılan European Youth MTB Championships’de yarışan 103 sporcu arasında 80., temmuz ayında yapılan 12. Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde (EYOF) ise 99 sporcu arasında 31. sırada yer almıştı.