Ürgüplü Turizmci Ahmet Küçükyıldız, hafta sonu düzenlenen Kapadokya Ultra Trail'e katılarak 34 Km'lik parkuru tamamlayanlar arasında yer aldı.
Bu yıl 4. sü düzenlenen 64 Ülkeden 1.600 sporcunun katılımıyla  gerçekleştirilen Salomon Kapadokya Ultra Trail'de Türkiye ve Dünya'dan katılan sporcuların yanı sıra Ürgüp ve Kapadokya Bölgesinden de katılımcılar dikkat çekti.
Ürgüp'te turizm alanında MDC Otel ve Cappadocia Palace gibi Otel yatırımları bulunan Ürgüplü Ahmet Küçükyıldız, Salomon Cappadocia Ultra Trail 30K'da finish noktasına gelerek yarışı tamamlayan sporcular arasında yer aldı.
Ultra trail yarışlarının farklı bir deneyim olduğunu söyleyen Küçükyıldız, "Çok keyifli bir yarıştı, bölgeyi iyi bildiğim için diğer sporculara göre biraz daha şanslıydım, yolumu hiç kaybetmeden parkuru tamamladım. Seneye 60K'da yarışmayı düşünüyorum" dedi.
Küçükyıldız 30K'da 488 kişinin finish noktasına ulaşabildiği yarışta 5 saat 54 dakikada 46. sırada yarışı tamamladı.
Organizasyon yetkilisi Aydın Ayhan Güney'de Ultra Trail'i düzenledikleri ilk yıl Kapadokya'dan 4 sporcu katıldığını,  bu yıl bölgeden 11 sporcunun ultra trail'de yer aldığını belirterek "Her geçen sene biraz daha sayımız artıyor, mutluluk duyuyoruz." dedi.