Ürgüp Spor Başkanı Sedat AKBAŞ’tan alınan bilgilere göre, 1948 yılında kurulan Ürgüp Spor’un giderlerini karşılamak ve kulübü hak ettiği yerlere getirebilmek için Kulüp yönetimi olarak ÜRGÜP SPOR armalı atkı yaptırarak Ürgüp adının sporda da ön plana çıkması amaçlanarak atkı bastırıldı.

Geçmişinde büyük başarılar elde eden Ürgüp Spor, yeniden eski günlerine dönmek için, Ürgüp halkının desteğini maddi ve manevi beklediklerini, çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diyen vatandaşların atkı alarak küçük bir miktar da olsa Ürgüp Spora katkı sağlamasını beklediklerini belirtti.

Yetkililer, şu ana kadar Ürgüp Spora maddi katkı sağlayan firmalar Taşsaray Otel, Temel İnşaat, Metrekare Mühendislik, Mag Yapı denetim’e ve kulüp yönetim binasını yaptıran Ürgüp Belediyesi’ne  teşekkür ettiklerini belirttiler.

Atkı almak isteyenlerin de Ürgüp Spor klübüne ulaşarak temin edebilecekleri belirtildi.

Spor Kulübü yetkilileri, Bu haftaki maç programının 09/11/2013 - Saat 14:30’da Avanos İlçe stadında Avanos Spor ile karşı karşıya geleceklerini, Ürgüp’lü taraftarları Avanos’a beklediklerini ifade etti.