Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret ederek, BAL Ligi'nde mücadele eden takım ile ilgili bilgi verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, beraberinde takım yöneticileriyle birlikte ziyaret ettiği Vali İlhami Aktaş'a forma hediye etti.

Kulübün faaliyetleri hakkında bilgi veren Nevşehirspor Başkanı Muzaffer Leblebici, Vali Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz'e üzerinde adının yazılı olduğu 50 numaralı Kırmızı Beyazlı formayı hediye etti.

Vali İlhami Aktaş'a takım ile ilgili rapor sunan Başkan Muzaffer Leblebici, kulübün hedefleri ve tesis sıkıntısından bahsetti.

Kentin tanıtımı ve birleştirici gücü olarak futbolun önemine işaret ederek, takımın bir üst lige çıkması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Başkan Leblebici, Ayrıca Vali Aktaş'ı bu sene Şampiyonluk parolasıyla oynayacakları maçlarda kendilerini Protokol Trübününde görmekten duyacakları memnuniyeti dile getirerek maçlarına davet etti.  

AKTAŞ : “BİZ NEVŞEHİRLİYİZ, NEVŞEHİRSPORLUYUZ”

Artık Bizde Nevşehirliyiz ve Nevşehirsporluyuz diyerek sözlerine başlayan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ise, spora verdiği önemi ifade ederek, başta tesis sorunu olmak üzere Nevşehir Spor Kulübüne devlet olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını aktardı. 

Vali Aktaş, Nevşehirspor'un Gazi Stadındaki maçları elinden geldiği kadar izlemeye çalışacağını belirterek, kritik maçlarda deplasmana dahi gidebileceğini ifade etti. 

Bir şehrin futbol takımının olması o şehir için her açıdan artı bir katkı sağlayacağını kaydeden Vali Aktaş, spora ve sporcuya destek vermenin son derece önemli bir iş olduğunu ve Nevşehirspor'a destek veren yöneticilerini tebrik etti. 

Kulüp Başkanı Leblebici'de, Şampiyonluk parolasıyla başlayacakları bölgesel amatör liginde ellerinden gelenin en iyisini yaparak Nevşehir'i en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını dile getirdi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de yaptığı konuşmasında birlik ve baraberliğe vurgu yaparken, yeni kurulan Nevşehirspor yönetimine başarılar diledi.

"Bu Takım Hepimizin...!'"

Siyasetçi kimliğimle sporun her zaman içerisinde olan bir kişi olarak, Nevşehirspor’ un bu şehre önemli katkılar sağlayacağı düşüncesiyle 2016-2017 sezonunu önemsiyorum. Nevşehir ve Kapadokya bölgemizin tanıtımı, gençlerimizin spora teşvik edilmesi ve şehrin bütünleştirici unsurları gibi büyük önem arz eden Nevşehirspor konusunda topyekûn elimizi bu taşın altına koymamız gerekiyor. Biz üzerimize düşenleri dün olduğu gibi bugün de yarın da yapmaya hazırız. ‘Bu takım hepimizin.’ dedi.

Açıkgöz, Valisi, "Milletvekilleri, Esnafı,İş Adamları, Tüm STK'sı ile şehrimizin takımına sahip çıkma zamanı. Bu vesile ile Başta Şehrimize kattıkları heyecan ve bu zor şartlarda bu görevi üstlendikleri için Kulübümüzün Değerli Başkanı Muzaffer Leblebici'ye Yine Nevşehirspor’ umuza bu güne kadar maddi manevi destek veren Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver ile birlikte özverili taraftarlarımıza, gönüldaşlarımıza, tüm hemşerilerimize ve kurumlarımıza da teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür ederek başarı dileğinde bulundu.

Ziyaret Günün anısına çekilen fotoğraflarla ziyaret sona erdi.