Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2017-2018 Bal ligi sezonun ilk resmi maçına çıkan Nevşehirspor'u Aksaray deplasmanında yalnız bırakmadı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, maç sonunda soyunma odasına giderek oyuncuları ve teknik ekibi mücadelelerinden dolayı tebrik etti.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Bal liginde sezonunda ilk resmi maçına çıkan Nevşehirspor'u Aksaray deplasmanında yalnız bırakmadı.  68 Aksaray Belediyesporu deplasmanda 1-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmayı başaran Nevşehirspor'lu futbolcuları maç bitiminde soyunma odasına giderek tebrik eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz , İnşallah bu yıl büyük özleminin duyduğumuz 3.Lig özlemini gidereceğinize inancım tamdır dedi.


Başkan Dirikoç'tan Teşekkür...!
Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Nevşehir Spor’un ligin ilk maçında kazanmasından ve evine üç puanla dönmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, kendilerini bu zorlu maçta yalnız bırakmayan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve büyük Nevşehirspor taraftarlarına teşekkür etti. Başkan Dirikoç ayrıca,  Aksaray Valisine ve taraftarlarınada gösterdikleri centilmenlikten dolayı teşekkür etti. Dirikoç, Aksaray Spor’a ligin bundan sonraki maçlarında da başarılar diledi.


Haber:Mustafa Ferveren