Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Spor Toto bölgesel amatör lig 5.gurupta mücadele eden Nevşehirspor-68Aksaray Belediye Spor maçını Nevşehirspor’lu taraftarlar ile birlikte izledi.
Nevşehir Gazi stadında yapılan karşılaşmayı İlimiz Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mazhar Bağlı, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, STK Temsilcileri, daire müdürleri, basın mensupları ile çok sayıda vatandaşlar izledi. Yağışlı havaya rağmen Nevşehirspor’u desteklemek adına karşılaşmayı izlemeye gelen vatandaşlar adeta birlik ve beraberlik ortamı sergiledi.
Maç sonunda Nevşehirspor kendi evinde 68Aksaray Belediye Spor'la 1-1beraberekaldı. Vali Aktaş, Nevşehirspor Kulüp Başkanı ve Yönetimine, Futbolculara, Nevşehir taraftarları ile vatandaşlara teşekkür ederek Nevşehirspor’lu oyunculara başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.