Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, herkesi Kapadokya'nın doğasını görmeye davet etti.

Kapadokya'nın eşsiz vadilerini keşfetmek ve sağlık için vatandaşlarımızı spora teşvik amaçlı düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve beraberindekiler, Göreme'de Aşk Vadisi (Bağlı Dere)’nin doğasına hayran kaldı.

Vali Sezer Becel, doğanın her türlü rengini seyretmekle gözlerinin müthiş derecede zevk aldığını söyledi.

Tüm doğanın güzelliğini en güzel şekilde hissettiklerini ifade eden Vali Sezer Becel, “Aşk Vadisi'nde ki yürüyüşümüzde peri bacaları arasında doğanın eşsiz güzelliği üzerimizdeki tüm yorgunluğumuzu aldı. Yürüyüşün sonunda gördüğümüz Uçhisar Kalesi manzarası hepimize büyük keyif verdi” dedi.

Kapadokya’da spor bir başka güzel…

Vali İnci Sezer Becel, Aşk Vadisi (Bağlı Dere)’nde vadi yürüyüşü yaparak, Yer yüzü doğa harikası Kapadokya’da spor yapmanın bir başka güzel olduğunu, herkesin bu zevki tatması için Kapadokya’yı ziyaret etmesi gerektiğin söyledi.

Kapadokya'nın doğal güzelliğini tüm dünyanın görmesini istediğini belirten Vali Sezer Becel, “Ben bütün dünyayı buradaki doğayı görmesi için buraya davet ediyorum. Çünkü biz buradaki bütün güzellikleri tüm dünya ile paylaşmak istiyoruz. İnşallah bu gezilerimiz mevsimin her ayında ilimizin farklı bölgelerinde yapılır” şeklinde konuştu.

Doğa yürüyüşüne Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile birlikte Nevşehir Kültür Ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, eşi, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Valilik Özel Kalem Müdürü Feridun Doğan katıldılar.