Hayali Bu Yıl Gerçek Olur mu?

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Profesyonel liglerde uzun yıllar temsilcisi durumunda bulunan Veysel Cihan, hayalinde büyük bir takımda antrenörlük yapabilmek olduğunu söyledi.

Faal futbol hayatını tamamladığını ve bundan sonra antrenörlük yapabilmek amacında olduğunu kaydeden Veysel Cihan, bu konuda çeşitli kurslara katılmaya devam ettiğini, bu kurslarla kendisini daha geliştirme çabası içerisinde olduğunu ifade etti.

Memleketi Nevşehir’in Profesyonel liglerde temsil edilmesini yürekten istediğini de ifade eden Veysel Cihan, “Futbol hayatımı bitirdim. İyi bir takımda Antrenörlük için kendimi geliştiren kurslara devam ediyorum. İlerleyen günlerde Büyük bir takımda Antrenörlük yapmayı arzu ediyorum” diye konuştu.

Ersun Yanal Veysel Cihan'a Göz Kırptı...
Öte yandan Futboldaki Başarısı ile faal futbol hayatında hep zirvede kalan Güzel ve  spor ahlakı ile örnek bir kişilik sahibi olarak gösterilen Veysel Cihan,Kendisinin u mevkiilere gelmemde en büyük katkısı olan isimlerin başında şahsıma büyük emeği geçmiş ve Denizlispor a beni kazandırdığı için Ersun Yanal hocamız yatar diyerek her zaman kendisinden övgüyle bahseden Cihan için bu kez antrönörlük yaşamında Fenerbahçe de yardımcı antrönör olarak görev yapacak mı sorusu spor kamuoyunda oldukça sık dillendirilmeye başlandı.

Bizlerde Veysel Cihan gibi bir şahsiyetin Antrönörlük yaşamındada başarılı olacağına inanıyor Fenerbahçe ye de yakışacağını düşünüyoruz.

Zira Hırs,Azim,Çalışkanlık ve güzel ahlakı ile Kesinlikle Türk futboluna Tecrübe ve birikimlerini yansıtması gerekir...Yolun açık olsun Veysel CİHAN...