Türk Futbolunun önemli değerlerinden Veysel CİHAN FİB Haber Merkezine Konuştu...

 

“MEKANIN CENNET OLSUN KADİR ÖZCAN ...ÇOK GÜZEL İNSANDIN...”

Nevşehirin yetiştirdiği Türk futbolunun önemli isimlerden Eski Milli Veysel Cihan,Eski hocasının ölüm haberini alınca Sosyal paylaşım sitesindeki Profil resmini değiştirerek hocasının resmini koydu…

 

-Ya hoca olarak değil sadece de bana bir baba gibi davranırdı oğlum derdi hep biraz aramadığım zaman arar sallardı,Kızardı hemen…

Nevşehir spor da ki daha ilk profesyonel olduğum yıllarımda bana çok şey öğreten bir baba şefkati gösteren Kadir hocamın vefat haberi gerçekten beni çok derinden etkiledi ve haberi duyduğumda adeta yıkıldım…

 

İlk tanışmam Nevşehirspor da teknik direktörlüğümüzü yaptığımda oldu…

O yılla beraber büyük çıkış yakalamamda şüphesiz onun bende çok büyük emekleri vardır.

Ayrıca Nevşehirspor da oynadığım yıl Trabzonspor a da beni ilk isteyen,izlettiren ve tavsiye edende Kadir hocamdı.

Benim Trabzonspor da oynamamı isterdi: “ Çok istiyorum oğlum buraya gelsen derdi

Bu kadar doğal içten sevincini kızgınlığını doğal yansıtan insan nadirdir hep öğüt verirdi gençlere kendi yaptığı hataları doğruları sık sık anlatırdı.

Ya ilk haberi reha hocanın Face den gördüm vefat yazısı hemen internete girdim hangi kadir acaba diye inanamadım inanmak istemedim çünkü…

FİB Haber.Com dan Baktım ki Kadir Özcan yazıyor…

Öylece dondum kaldım dün bilgisayar başında.

Ben iyi çalışmadığım idmanlarda,bana çok iyi yerlere geleceksin oğlum çalışsana bu iş hiç boşlamaya gelmez senin ne eksiğin var git ligde oyna derdi.

Mekanı cennet olsun inşallah

Zaten ondan sonra okudum sana mesaj attım önce acaba doğrumu diye.

Ama yapacak bir şey yok ki hepimizin gideceği yer adres orası

Acımız çok büyük ALLAH geride kalanlara sabır versin…

 

Evet Türk Futbolunun büyük değeri Ahlakı başarılarıyla dolu Futbol yaşamının daha ilk yıllarında ona emeği geçmiş Hocasını Babası gibi seviyor sayıyor ve unutmuyordu.En güzel Vefa örneği ile sahiplenmiş Şöhret basamaklarını hızla çıktığı zirve yaptığı dönemlerde dahil her zaman arar görüşür konuşurdu.

Evet bizde Efsane Nevşehir sporumuza Teknik direktör olarak hizmet etmiş Kadir Özcan hocamızı utmuyoruz Allah rahmet eylesin..

 

Bir ufak parantezde Veysel Cihan için açmak istiyoruz: En son Geçtiğimiz yıl Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın Unutulmaz Değerli Sporsucusu ödülüne ne kadar layık olduğunu gösterircesine her hareketi ile tüm Nevşehir in gönlünde taht kuran biri olarak seni vefayla anıyor olduk spor ahlakınla örnek kişiliğinle seninle bir hemşeri olarak gurur duyuyoruz Veysel CİHAN…!



İşte Veysel CİHAN'ın Taziye Açıklaması;
Türk Futbolunun ve Trabzonspor'un efsane futbolcularından Nevşehirsporumuzun eski hocalarından 1461 Trabzonspor Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Akçaabat Haçkalıbaba Hastanesi'nde vefat etttiğini haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. 
Merhum Kadir Hoca'ya Allah'tan rahmet ailesi ,yakınları ile Trabzonspor ve Nevşehirspor ile Türk Futbol camiasına başsağlığı dilerim.
Veysel CİHAN