Eski milli futbolcumuz Nevşehir'in spordaki gururu Veysel Cihan Kanal A’da canlı yayınlanan Sporun Gündemi programına katılarak Murat Çimen'in sorularını yanıtladı.
 
Saat 17.30’da başlayan programda ilk olarak Beşiktaş’ın transferleri değerlendirildi.

Cihan, özellikle olması halinde Gökhan Gönül transferini ve Beşiktaş’ın genel transfer politikasını yerinde buldu. Beşiktaş’ın Şampiyonluğunu hak edilmiş bir şampiyonluk olarak değerlendirdi.
 
20016 Avrupa Futbol şampiyonasının yapılacağı Fransa’da devam protesto ve grevleri  değerlendirirken “ Fransa basını bu olayları örtme yoluna gidecek. Türkiyede’ki daha küçük olaylar çok büyütülerek özelikle turizme darbe vuruluyor. Bakalım onlar bu süreci nasıl yönetecek. Şuanda biz haklı konuma geçtik. İzleyelim bakalım.” Dedi.
 
Fenerbahçe’deki kaleci transferi ile ilgli soruya ise “ Fenerbahçe’in Volkan gibi kaliteli bir kaleci alması yararlı olur. Kaliteli oyuncular gelince rekabet oyuncuları olumlu etkiler.” Açıklamasında bulundu.
 
Alp Yalman’ın Galatasaray’da Başkan Özbek tarafından göreve çağrılmasını değerlendirirken de “Kulüp yöneticisi var olan modeli devam ettirecek, futbolun içinden gelen birileri olmalı. Beşiktaş’ın Fikret Orman’la ortaya koyduğu model iyi bir örnektir. Alp Yalman’ın gelmesi olumludur.”dedi.
 
Cihan son olarak Fatih Terim’in GS’ye teknik direktör olma ihtimali konusundaki soruyu yanıtladı. Terim bir gün GS’ye başkan olacaktır iddiasında bulunan Cihan “ Terim ismi GS’nin sıkıntılı dönemlerinde gündeme gelecektir her zaman. Teknik Direktör olması konusunda aldığımız duyumlar bunu doğruluyor. Olursa sürpriz olmaz. Arupa Futbol Şampiyonanın ardından Terim Galatasaray’ın başına gelecektir.” Dedi.




Kaynak: (Avanos Gazetesi) - Avanos Gazetesi