Pazar günü oynanan ve voleybol severlerin salonu nerdeyse doldurduğu bu maçta anlaşılıyor ki soğuk havalarda insanlar salona gelmek istemiyor. Bu nedenle Ürgüp’e doğalgaz gelmesine rağmen hala salonda ısınmayla ilgili sorunun giderilmediği ve genelde kış sezonunda oynanan maçlarda seyircilerin soğuk salon nedeniyle gelmedikleri anlaşılmıştır.

Karşılaşmaya tutuk başlayan voleybolcular ilk seti 27-29 kaybettikten sonra ikinci sette kendilerine olan güvenin gelmesiyle beraber 25-18 lik skorla kazandılar. 3.seti 25-12 ve 4.seti 25-17 alarak karşılaşmadan 3 puanla ayrılmıştır. Bu sonuçla sıralamadaki yerini koruyan Kapadokya Ürgüpspor 8 galibiyet ve 8 mağlubiyetle ligi 24 puanla tamamlamış oldu. Adana Deniz Sporun 9.olarak ligden düştüğü grupta Aksaray Belediyespor grubu 1.olarak bitirmiştir.

Sezon bitimi ile takım dağılmazken çalışmalarına hemen başlayacağını belirten çalıştırıcı Metin ALAK “ önümüzde lise yarı finalleri ve Mayıs ayında ise genç takımlar finallerine hazırlanacağız. Özellikle Mayıs ayında yapılacak Türkiye Finallerinde deneyim kazanan oyuncularımın TOP 16 da görmek ve Ülkenin büyük kulüpleriyle karşılaşmak en büyük hedefimiz. İlimizi ve kulübümüzü her yerde tanıtmaktır “ demiştir. Kadrosunu korumak isteyen ALAK gelecek sezon 2.lige yükselme gruplarına kalmak için çaba harcayacaklarını belirterek tüm voleybol severlerden destek istedi.