Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor, ilk yarının son hafta maçında 16 Aralık Pazar günü Batman Petrolspor'u konuk edecek. Ligin ilk yarısında son maçına lider olarak çıkacak olan Kırmızı-Beyazlı takımın bu zorlu maçında seyirci rekorunu kırması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Hekimoğlu Trabzon FK'nu 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Nevşehir Belediyespor'da gözler ilk yarının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde hafta sonunda oynacağı Batman Petrolspor maçına çevrildi.

Nevşehir Belediyespor'da hedef ilk yarıyı lider bitirmek...

3 Eksiğimiz var...

Nevşehir Belediyesporumuz ligin ilk yarısının son hafta karşılaşmasında 16.12.2018 Pazar günü saat 13.30’da Nevşehir Gazi stadında oynanacak olan Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını gerçekleştirilen ter antrenmanı ile tamamladı.İzmir Bölgesinden C Klasman hakemi Levent Balcı'nın orta hakemliğini yapacağı karşılaşmada, yardımcılıklarını Uğur Başdaş, Hasan Cebeci ve Barış Asım Ünal yapacak. Karşılaşmada cezalı olan Tunç Murat Behram ve Muhammet Serdar Yazıcı ile sakatlıkları süren Adem Sağlam forma giyemeyecek.

Kırmızı-Beyazlı ekibimizle aynı puan averajla Ligde 2.sırada yer alan Hekimoğlu Trabzon deplasmanda Karbel Karaköprü Belediye Spor ile, Lig 3.sü Tire 1922 Spor ise kendi evinde Yomraspor karşısında galibiyet arayacaklar.

"ZOR BİR MAÇ OLACAK" 
 Batman İddialı...! 

Geçen hafta sahasında Tire’yi devirerek moral bulan Batman Petrolspor'un Sportif Direktörlüğünü eski Galatasaraylı Mehmet Gönülaçar yapıyor.

Zorlu maça sıkı hazırlandıklarını belirten Sportif Direktör Mehmet Gönülaçar: “Geçen hafta aldığımız galibiyeti anlamlandırmak için Nevşehir deplasmanında da kayıp yaşamamız gerekiyor. Rakibimiz grubun lideri. Hafta boyunca futbolcularımız karşılaşmaya sıkı hazırlandı. Biz de son haftalarda genç yeteneklere daha fazla şans tanıyoruz. Futbolcularımız mücadeleci ruhla mücadele edecektir. Bu zorlu deplasmanı kayıpsız atlatmayı arzuluyoruz” diye konuştu.

Pazar Günü Gazi stadında içtima var!
Nevşehir Belediyespor Pazar Günü İçtima alacak: Acıgöllüsü, Avanoslusu, Derinkuyulusu, Gülşehirlisi, Hacıbektaşlısı, Kozaklılısı, Ürgüplüsü Nevşehirliyim diyen herkesi 2.Lig yolunda takımına sahip çıkarak trübünde ki yerlerini almasını bekliyoruz. 

Tam Destek Hep Destek Ama Centilmence ....
 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Kırmızı Beyazlı ekibin kendi evinde Batman Petrol Spor A.Ş ile oynayacağı müsabaka öncesinde taraftarları kötü ve çirkin tezahüratta bulunmamaları ve TFF kurallarına uymaları konusunda uyardı. Kaya; “Şampiyonluk yolunda takımımızın ceza almaması için taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

Hafta sonu hayati bir maça çıkacak olan Nevşehir Belediyespor için tüm şehrin kenetlenerek takımını desteklemesini isteyen Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya; Bu zor ve önemli maçta bir bütün olarak tüm şehrin takımına sahip çıkması gerek” dedi.

Öte yandan Nevşehir Belediyespor'da ilk yarının son maçında seyirci rekoru bekleniyor. İstanbul başta olmak üzere Ankara, Kayseri ve Antalya'dan da çok sayıda Kırmızı-Beyazlı taraftarların bu maça adeta çıkarma yapacakları ve Gazi stadında ki yerlerini alacakları ifade edildi. 

Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden C Klasman hakemi Levent Balcı yönetecek.

Hakemler:

Levent Balcı(Hakem)

Uğur Başdaş(1. Yardımcı Hakem)

Hasan Cebeci(2. Yardımcı Hakem)

Barış Asım Ünal(Dördüncü Hakem)

Alaattin Durgut(Temsilci)

Levent Kantar(Temsilci)

Nevşehir Belediyespor - Batman Petrolspor maçı

TFF 3. Lig - 1. Grup 17. Hafta
Tarih: 16.12.2018 - Pazar
Saat: 13:30
Yer: Gazi Stadı / Nevşehir

Nevşehir Belediyespor - Batman Petrolspor maçı her zaman olduğu gibi yine canlı anlatımla www.fibhaber.com'dayız...!

17.Hafta

Nazilli Belediyespor-Körfez Spor Kulübü

Gebzespor-Erbaaspor

Kozan Belediyespor-Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.

Artvin Hopaspor-Erzin Belediyespor

Tire 1922 Spor-Yomraspor

Karbel Karaköprü Belediye Spor-Hekimoğlu Trabzon

Nevşehir Belediye Spor-Batman Petrol Spor A.Ş.

Silivrispor-Şile Yıldızspor

3.Lig 1.Grup Puan Cetveli

                                                        O    G    B    M    A    Y    AV    P
1.NEVŞEHİR BELEDİYE SPOR    15    10    2    3    28  15   13   32
2.HEKİMOĞLU TRABZON             15    9    5    1    21    10    11  32
3.TİRE 1922 SPOR                        15    7    6    2    22    15    7    27
4.NAZİLLİ BELEDİYESPOR          15    6    8    1    22    15    7    26
5.YOMRASPOR                             15    7    5    3    21    15    6    26
6.ERGENE VELİMEŞE SPOR       15    6    7    2    20    12    8    25
7.ŞİLE YILDIZSPOR                      14    6    3    5    22    16    6    21
8.KARBEL KARAKÖPRÜ Bld.       14    6    2    6    21    18    3    20
9.KOZAN BELEDİYESPOR           15    5    5    5    13    12    1    20
10.BATMAN PETROL SP. A.Ş.      15    5    5    5    19    19    0    20