Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı, 11 Kasım 2012 Pazar günü saat: 18:00’da Nevşehir Damat İbrahimpaşa Spor Salonunda Harran Spor ile karşılaşacak.

 Konu hakkında FİB Haber Merkezine açıklamalarda bulunan NEÜ Basket Takımı Menajeri Ahmet Köksal,Nevşehir in tek profosyonel takımı Nevşehir Üniversitemiz Kız Basketbol Takımına şehir olarak sahip çıkılmasını bu konuda Sporseverlerimizden tek beklentimiz gelip maçlarda takımna destek olması.Mümkünse Aileler olarak Eşleriniz çocuklarınızla gelmenizi bekliyoruz.

Nevşehir’de spor kültürünün yerleşmesi ve sportif faaliyetlerde de artık Nevşehir’in isminin duyulması için mücadele verdiklerini söyleyen Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, “Nevşehir Üniversitesi olarak İlimizin bilimsel tanıtımlarının yanı sıra sportif faaliyetlerle de tanıtımına, spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmaya devam etmekteyiz. Bu amaç doğrultusunda Üniversitemiz bünyesinde  kurduğumuz 2. Lig Bayan Basketbol Takımımız bu sene Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig Bayanlar Basketbol B Grubunda mücadele etmektedir.  İlk iki maçını deplasmanında As İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile oynadı.  Evinde ilk maçını bu hafta İlimizde oynayacak olan Üniversitemiz Basketbol Takımına destek olmak amacıyla tüm sporseverlerimizi oynanacak karşılaşmaya davet ediyoruz” dedi.