Derinkuyu Kaymakamlığı ve ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizatörlüğünde Derinkuyu İlçesinde kurumlar arası Kaymakamlık kupası Voleybol turnuvası düzenlendi.

Turnuvalarda  iki grup halinde yarışıldı..  A Grubunda bulunan takımlar: Dermal Spor(Derinkuyu M.EKMEKÇİ Anadolu Lisesi), İmam Hatip Lisesi, Mehmet Akif Ortaokulu, Doğa spor, Vip Spor, B Grubunda ise: Yazıhüyük Spor,Emniyet Spor,Derinkuyu Kooperatifi,Jandarma Spor, Doğala Spor.

13 Mayıs 2015 tarihinde 16.30 da başlayan Final Maçında Derinkuyu Mehmet EKMEKÇİ Anadolu lisesi ve Yazıhüyük Spor voleybol takımlarımız Final Maçını dostluk ve centilmenlik içerisinde yapmış oldular.Resmi kurumların katılmış olduğu Turnuvalarda Yazıhüyük Spor takımımızda Yazıhüyük Belediye Başkanımız Cengiz ÇAVDAR ve Kasabamızda görev yapmakta olan Okul Müdürlerimiz ve Öğretmenlerimizin kurmuş olduğu Yazıhüyük Spor Voleybol takımımız Dermal Spor'u 3-1 mağlup ederek final maçını kazanmış oldular.Birbirinden değerli bütün takım oyuncularımızı , tüm öğretmen arkadaşlarımızı ve takımımıza destek veren bütün seyircilerimizi tebrik ederiz. Şampiyonluk  Kupaları  19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı töreninde sahiplerine verilecektir.