Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldız Erkek Futbol Turnuvasında Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu Nevşehir Şampiyonu olmuştur.
Yıldız Erkek Futbol takımımız yapılan grup maçlarında sırasıyla Merkez Gazi Osman Paşa Ortaokulu, Ürgüp Mustafapaşa Ortaokulu ve Merkez İstiklal Ortaokulu´nu yenerek çeyrek finale yükseldi. Gruptan lider olarak çıkan takımımız çeyrek final maçında Acıgöl Tatlarin Ortaokulu´nu ve yarı final maçında da Merkez TOKİ 125. Yıl Ortaokulu´nu mağlup ederek finale yükseldi. Çok çekişmeli geçen final maçında takımımız Damat İbrahim Paşa Ortaokulu´nu 2-1 yenerek Nevşehir şampiyonu olmuştur. Turnuvada emeği geçen sporcu öğrencilerimize, Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Sayın Hasan Basri Altıntop ve Sayın Mustafa Taygurt´a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz ayrıca il dışında ilimizi temsil edecek olan takımımıza grup maçlarında da başarılar diliyoruz. 

Takımdaki Oyuncularımız: Salim Berkay ASLAN, Abulaziz ARSLAN, Serhat BELADA, Mehmet GÖKTAŞ, Muhammed GÖLBAŞI, Melih Yuşa YAVUZ, Ahmet Berşan DOKUTUR, Aykut Can ÇİFTÇİ, Burak TEKE, Enes KAYA ve Enes TUNÇER.