Ve karşılaşmanın hakemi maçı bitiriyor. Maç Sonucu: Yozgatspor 1959 FK 2 - 1 Nevşehirspor GK  
Taç atışı kullanıyoruz.
Ve ceza sahası içinde Yozgatsporlu futbolcuların elle müdahelesine hakem devam kararı verdi. İtirazlar devam edince Nevşehirsporlu Futbolcumuza Kırmızı Kart gösterdi.
Artık uzatma dakikalalrında son anlar oynanıyor.
90.Dakika Maçın hakemi oyunun süresine oynanamış olarak 5 dakika daha ekledi. Yozgatsporlu oyuncular vakit geçirmeye çalışıyor.Kaleci aykut ceza sahası içerisnde kendini yere attı. 
87.Dakika Maç iyice gerildi. Bu dakikalalrda maç durdu. Futbolcular birbirleriyle tartışıyor.
86. Dakika Maçta artık son 5 dakika. Haydi Nevşehir, şu 5 dakikaya ağırlığımız koymamız gerekiyor.Yozgatspor 1959 FK 2 - 1 Nevşehirspor GK 
85.Dakika Malesef golü yiyoruz, ikinci yarıda son anlara girerken gol adeta geliyorum dedi. Ali Yakup'la Yozgat galibiyet golünü buluyor. Yozgatspor 1959 FK 2 - 1 Nevşehirspor GK 
83.Dakika Nevşehirspor da oyuncu değişikliği. Recep giriyor.
81.Dakika Bu defa golü kaçıran taraf  Yozgatspor oldu. Haydi Nevşehirim...
80.Dakika Nevşehirspor mutlak bir golden fayadalanmadı. Futbolcumuzun ceza sahası içerisnde sert vuruşu az farkla direği yalayarak dışarı çıktı. Artık maçta son 10 dakika oynanıyor.
78.Dakika Nevşehirspor ikinci sarı kart gördü.
76.Dakika rakip ceza sahası sol köşe civarından atak geliştiriyoruz ama malesef sonuç yok. 
70.Dakika Haydi Nevşehir... Golün şokunu artık atlatmak lazım. Zira Yozgatspor deplasmanından alınacak bir galibiyet çok önemli.
69. Dakika Bu dakikalarda kendi yarı sahamaızı geçmekte zorlanıyoruz. Bu dakikalalrda bakalım T.Direktör Erol Azgın oyuna nasıl bir müdahele edecek. Bekliyoruz. ama ilk oyuncu değişikliğini Yozgatspor yapıyor. Oyuna Volkan girdi.

67.Dakika Maça ikinci yarı iyi başlamadığımız söylenebilir. Yozgatspor ikinci yarıda bulduğu golle etkili ataklar geliştiriyor.

64.Dakika Yozgatspor : 1 Nevşehirspor 1 Goller: 6.Dakika Burak Mete ( Nevşehirspor ) 54. Dk.Ali Yakup (Yozgatspor) 
62. Dakika İkinci yarıya hızlı başlayan Yozgatspor bulduğu bu golle maçta heyecan ve tansiyon iyice yükseldi. Her iki ekipte Karşılıklı ataklarla gol arayışlarını sürdürüyor. Haydi Nevşehir'im...

60.Dakika Bu dakikada Nevşehirsporun sağdan geliştirdiği atakta ceza sahasına yapılan ortayı kaleci Aykut bloke ediyor. Karşılaşmanın üçte ikilik bölümü 1-1 eşitlikle sürüyor.

Kazan Belediyespor 0 - 1 Yeni Altındağ Bld.

58.Dakika Yozgatsporlu taraftarlar trübünde büyük sevinç gösterisinde bulunuyor ve trübünler attığı golden sonra takımlarına desteklerini artırdı.

55.Dakika Malesef golü yiyoruz. Yozgatspor Ali ile bulduğu bu golle eşitliği sağladı. Yozgatspor 1959 FK 1 - 1 Nevşehirspor GK

Nevşehirsporda sakatlık sebebiyle Burak 17 çıktı 9 numara ile Muhammet girdi. 

52.Dakika İkinci yarının ilk dakikaları Yozgatspor 1959 FK 0 - 1 Nevşehirspor GK
50.Dakika Nevşehirsporlu futbolcumuz orta sahada Yozgatsporlu futbolcuyla çarpışarak sakatlanıyor. Oyuncumuzun tedavisi saha dışında yapılacak. Sedyeyle taşınıyor.

47. Dakika 1-0 lık üstünlüğümüz devam ediyor.

Bugün devam eden Diğer Maçlardan skorlar;

Talasgücü Belediyespor 0 - 1 Kayseri Şekerspor

Sivas Demirspor 0 - 0 68 Aksaray Bld.

Kazan Belediyespor 0 - 1 Yeni Altındağ Bld.

Zara Belediyespor 3 - 1 Yıldızeli Birlikspor 

MKE Kırıkkalespor 2 - 0   Yeşil Kırşehirspor (MS)    

45.Dakika Ve ikinci yarı başladı. Başarılar Nevşehir...

Yozgatspor 1959 FK - Nevşehirspor GK Maçını canlı olarak izlemek isteyen spor severler www.fibhaber.com sayfasını yenileyerek dakika dakika canlı anlatımla karşılaşmayı takip edebilirler. Hepinize İyi seyirler.

Bu önemli karşılaşmayı sizlere en güzel şekilde aktarabilmek için www.fibhaber.com Spor servisimizden Mustafa Ferveren ve Abdulkadir Uygur ile iki muharibimiz şuan Yozgat'ta bulunuyor.


​İkinci yarıda yeniden görüşmek üzere www.fibhaber.com dan ayrılmayın. 

Grubumuzda dün oynanan karşılaşmada MKE Kırıkkalespor 2 Yeşil Kırşehirspor 0


İlk yarı sonucu: Yozgatspor 1959 FK : 0 Nevşehirspor GK : 1  

Futbolcular soyunma odasına giderken ufak bir gerginlik yaşandı.

45. Dakika Maçın sonuna 1 dakikalık uzatma var. Ve Hakemin çaldığı düdükle ilk yarı sona eriyor.İlk yarıda Burak Mete'nin golüyle Nevşehirspor 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın son anlarında Yozgatspor tehlikeli geliyor bir konrner daha... Artık nefeslerimizi tutuyoruz. Allahtan top dışarı çıktı. Artık ilk yarı son saniyeler.
44.Dakika Yozgatspor korner atışı kullandı ama top dışarı gidiyor.Artık son dakikaya girerken Kalecimiz Hayrettin ağır hareketlerle vakit geçiriyor.
42.Yozgatspor atak geliştiriyor. İlk yarıyı bu sonuçla kapamamız lazım. Haydi Nevşehirim biraz daha gayret.
41.Dakika Maçta 1-0 lık Nevşehirspor üstünlüğü var.Artık ilk yarıda son 5 dakika oynanıyor. Sık sık takımını ateşlemek için bando ekibiyle Yozgataspora marşlar ve tezehuratlar yükseliyor.
40.Dakika İlk yarıda oyunun mutlak hakimi Nevşehirspor'u durudurmakta zorlanan Yozgatspor sık sık faulle oyunu durduruyor. Şuana kadar maçta 3 sarı kart var üçüde Yozgatsporlu futbolculara. 
38.Dakika Şimdi kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan Yozgatspor serbest vuruş kullanıyor. Çok tehlikeli bir nokta... Atış kullanıldı barajdan dönen topla kontratağa çıkıyoruz.
35.Dakika Artık ilk yarıda son 10 dakikaya giriyoruz. Yozgatsporlu bir futbolcu daha sarı kart gördü. Sarı Kart 4 numaralı Turgut'a. Şu bir gerçekki İlk yarıdamaçın bu anına kadar etkili oynayan daha iyi futbol oynayan taraf NEVŞEHİRSPOR.

34.Dakika Yozgatspor trübünlerinde çirkin ve küfürlü tezehuratlar var.  Sol taraftan etkili geliyoruz.
32.Dakika Nevşehirsporlu kaleci Hayrettin bu kez kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Bu dakikalarda Yozgatspor golün etkisinden kurtularak oyunu dengelemiş gözüküyor.
31. Dakika Maçın üçte birlik bölümü 1-0 Nevşehirspor'un galibiyetiyle devam ediyor.
30.Dakika Kaleci Aykut hafif sakatlık geçirdi. Bu dakikada su molası verildi. 
27.Dakika İkinci gole çok yaklaştık. Ama malesef kaleci Aykut bu golü önleyen isism oluyor. Bu dakikada Nevşehirsporun kendi sahasından ani kontratakla etkili olduğu anda kaleci Aykutla karşı karşıya kalan futbolcumuzun vuruşundan gol olmadı. 

23.Dakika da Nevşehirspor atağında Quesi'yi faulle durduran Yozgatspor'un 5 sırt formalı oyuncusu Muhammet Sarı kart gördü. Serbest vuruşta ceza sahasına inen top auta gitti. Nevşehirsporlu tarfatarlarımız sesi kısılana kadar takımımıza destek veriyor.
 
21.Dakika Nevşehirspor Yozgatspora önde etkili baskı kuruyor. Mücadele bu şekilde giderse bu maçı Nevşehirspor'umuz galibiyete yakın olan taraf.Haydi Kırmızı Haydi Beyaz Haydi NEVŞEHİR...

20.Dakika Erken gelen gol Yozgatı şaşırtı. Golden sonra oyunun kontrolü Nevşehirspor un elinde. Yozgatspor 1959 FK : 0 Nevşehirspor GK : 1 
18.Dakikada Kaptan İlhan'la ikinci gole çok yaklaştık. Orta sahadan topu kapan İlhan'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda top dışarı gitti.
16.Dakika Nevşehirspor serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına inen topu Yozgatspor kalecisi Aykut kontrol etmeyi başardı.
14.Dakika Nevşehirspor'un deplasmanda 1-0 lık üstünlüğü ile geçiyor. Maça daha istekli ve daha baskılı başlayan Nevşehirspor etkili kontrataklarla gol arıyor.

10.Dakika Oynanıyor. Yozgat trübünlerinde büyük sessizlik var. Golün erken gelmesi Yozgat ta şok etkisi yaptı. Haydi Nevşehir'im bu dakikalarda daha dikkatli olmak gerekiyor.
7.Dakika Goll Golll. Bu dakikada Ceza sahası içinde topla buluşan Burak Mete düzgün bir vuruşla Nevşehirspor 'u 1-0 öne geçirdi.
3.Dakika Trübünler tıklım tıklım dolu. Hava açık zemin futbol oynamaya müsait. Açıkca bugün Futbol için herşey güzel. İnşallah ligin ilk maçında Yozgat'tan güzel bir skorla döneriz.
2.Dakika Nevşehirsporlu futbolcuya sert giren Yozgatsporlu Özcan maçın hakeminden Sarı kart gördü.
1.Dakika Yozgatspor 1959 FK : 0 Nevşehirspor GK : 0 

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Ebubekir Gizligider ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver de takımını Yozgat'ta yalnız bırakmayarak trübündeki yerlerini aldılar.

Ve Anadolu derbisinde Yozgatspor 1959 FK - Nevşehirspor GK maçı başladı. Haydi Nevşehirim Başarılar.

Bal ligi 6. Grupta sezonun ilk karşılaşmasında Anadolu derbisinde Yozgatspor 1959 FK - Nevşehirspor GK ile bugün saat: 15:00 de Yozgat Bozok stadında karşılaşıyor. Maçta Nevşehirspor desteklemke için çok sayıda taraftarlarımız Yozgata akın ettiler. Maç öncesi Nevşehirsporlu taraftarlarımız stada girerken, Yozgatlı taraftarlar taş yağdırıyorlar.

Bal ligi 6.Grupta, ligin ilk haftası Yozgatspor - Nevşehirspor maçı ile Anadolu Derbisine sahne olacak. 

Saat: 15.00 de Yozgat Bozok stadyumunda oynanacak olan Türkiye Bölgesel Amatör Lig 6.Grup müsabakasını Ankara bölgesinden mesleği Mühendis olan Bölgesel Lig hakemi "Hakan Basık" yönetecek.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta oynanacak olan Yozgatspor 1959 FK - Nevşehirspor GK maçının hakemi Ankara bölgesinden Hakan Basık  -  Emre Tatar -  Mehmet Koçak  üçlüsü yönetecek.

NEVŞEHİRSPOR GK:

-Hayrettin
-Aytaç
-Murat
-Edip
-Gürkan
-İlhan
-Eyüp
-Burak
-Aydın
-Barış
-Quesi

YOZGATSPOR 1959 FK
Aykut
Muharrem
Burçin
Turgut
Muhammet ​Mustafa
Özcan
İlhan
Ali
Umut Taner
Yunus emre
Djieuvo




Anadolu Derbisine Yakışır sadece futbolun güzelliklerinin konuşulduğu bir maç temenni ediyoruz.


www.fibahber.com sitesi olarak, Anadolu Derbisi maçında Nevşehirspor'umuza, hakemlere, gözlemci ve temsilciye başarılar dileriz. Ayrıca hakem şansının hakemlerin yanında olmasını dileriz.  Ayrıca, zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde, Anadolunun iki güzide kenti Yozgat ve Nevşehir dostluğunun en güzel örneğinin bu maça damga vurmasını bekliyoruz. Bu bağlamda her iki takım taraftarlarınıda bu sağduyuyla takımlarına destek vermelerini rica ediyoruz.

Yozgatspor 1959 FK Renkleri: Kırmızı- Siyah

Nevşehirspor GK  Renkleri: Kırmızı-Beyaz

Yozgatspor T. Direktörü: Yahya Ünal

Nevşehirspor T. Direktörü: Erol Azgın

Yer: Yozgat Bozok Stadı
Saat: 15:00
Tarih: 25.09.2016 Pazar


Haber: Mustafa Ferveren