Spor Toto bölgesel lig 5.grupta mücadele eden Kırmızı Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor yarın deplasmanda oynayacağı Yozgatspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Yozgat'a gitti.

Nevşehirspor teknik direktörü Cüneyt Tiryaki; "Yozgatspor maçı hazırlıklarını tamamladıklarını sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Centilmence mücadele etmek istiyoruz. Yozgat'tan istediğimizi almak istiyoruz" dedi. Bu arada İki takım içinde şampiyonluk yolundaki en önemli maç niteliği taşıyan müsabakaya Nevşehirspor taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Yozgat müsabakasına yaklaşık on otobüs ve özel araçlarla seyirciler takımlarını desteklemek için Yozgat'a gidecek. 

Şampiyonluğun büyük adayları arasında olan iki takım, Yozgatspor 1959 FK-Nevşehirspor GK spor derbi maçı 05.11.2017 Pazar günü saat 14:00'de Bozok Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşmanın hakemi belli oldu.
Müsabakayı Ankara bölgesinden Eren Türk yönetecek.

Temsilcimiz Nevşehirspor GK'nin mücadele ettiği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. grupta tamamlanan maçlar sonucunda Kürkçüler Amatörsporu sahasında 2-0 lık skorla yenen Nevşehirspor Gençlik liderliğini sürdürürken bir maç eksiği ile Yozgatspor sıralamada ikinci sırada yer alıyor.
BAL'da 6.hafta Amatörde Anadolu derbisi haftası
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta 6 haftalık periyotta oynanan maçlarda 1 beraberlik ve 5 galibiyetlik bir seri yakalayan kırmızı-beyazlılar 2-0 lık galibiyetle biten Kürçülerspor mücadelesi sonrası Pazartesi gününü izinli geçirerek, tesislerde toplanıp Yozgatspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Grupta Şampiyonluk yolunun önemli dönemeçlerden olan Yozgatspor maçı deyim yerinde ise final maçı niteliğinde olacak.

STAT: Bozok Şehir Stadyumu
Tarih : 05.11.2017
Saat:14:00

İki Takımda Şampiyonluk Hedefliyor...! 

Nevşehirspor yönetim ve teknik heyeti her maçı final havasında oynayacaklarını devamlı dile getirseler de grupta şampiyonluk çekişmesinde favorilerden Yozgatsporla oynanacak mücadelenin önemi farklı.  Bu maçta alınacak bir galibiyet ve 3 puan yada 1 beraberlik temsilcimizi grupta önemli avantaj saylayarak liderliğininde sürmesini sağlayacak. Olası bir mağlubiyette ise Nevşehirspor 2.sıraya yerleşecek ve liderlik koltuğuna averajla Yozgatspor geçecek.. Kendi sahasında Gazi stadında trübünleri doldurarak takımını yalnız bırakmayan Nevşehirspor taraftarlarının Yozgat maçında da herhangi bir aksilik olmazsa stadyumda yerlerini almaları bekleniyor.

Öte yandan Nevşehirspor ile Yozgatspor'un ardından 1 maç eksik 12 puanla 3. sırada yer alan 68 Aksaray Belediyespor'da hafta sonunda Kayseri temsilcisi Kayseri Şekerspor deplasmanında galibiyet arayacak.​


Haber : Mustafa Ferveren