Nevşehirspor'u küçümseyen açıklamalarda bulunan Yozgatspor 1959 FK Başkanı Dr. Kazım Arslan, "Nevşehir'i çok rahat yeneriz" dedi.

Nevşehir ile oynayacakları maçın 6 puanlık maç olduğunu söyleyen Yozgatspor kulüp Başkanı Kazım Arslan,"Nevşehirspor'u çok rahat yenebilecek bir kadroya sahibiz" dedi.

Yozgatspor Başkanı Nevşehirspor'u Küçümsedi..!
Yozgatspor kulüp Başkanı Kazım Arslan
‘Motivasyon ve psikolojik olarak çok iyi durumdayız. Yozgat seyircisinden gelen talepler üzerine ve biraz da son dönemde takım ile taraftar arasında sıkıntıyı kaldırmaya yönelik bu maçın ücretsiz olması kararını aldık. Sadece bu hafta ki Nevşehir maçına mahsus olmak üzerine taraftarlarımızdan ücret almayacağız. Ayrıca Bandomuz yine sahada olacak.Ve trübünler dolacak" dedi. 

Yozgatspor Kulüp Başkanı Arslan'ın Nevşehirspor'u rahat yeneriz sözleriyle Nevşehirspor'u küçümseyen  bu açıklama Nevşehirspor camisında büyük tepki çekti. Kırmızı Beyazlı taraftarlarımız kırmızı - beyazlı futbolculara seslenerek,  "Şimdi, Artık söz sizde" ... Kimin daha iyi futbolcu kimin daha iyi bir takım olduğunu çıkın sahada gösterin Nevşehirspor'un gücünü... 


Nevşehirsporlu futbolcuların Yozgatspor kulüp Başkanı Kazım Arslan'ın bu açıklamaları sonrası Yozgatspor karşılaşmasına daha motive ve hırslı bir şekilde çıkarak, tüm gücüyle mücadele etmesi bekleniyor.

Pazar günü oynanacak Nevşehir maçının derbi niteliğinde olduğunu belirterek, bu maçın ücretsiz olacağını söyledi.
Bu maçı kazanmaktan başka çarelerinin bulunmadığını dile getiren Arslan, ‘’Pazar günü Nevşehir Gençlikspor ile oynayacağımız müsabaka en az Play-Off final müsabakası kadar önemli. Bu maçı kaybetmemiz durumunda telafisi çok zor olacaktır. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız da bunun bilincinde. Onlarda bu maçın ne kadar önemli olduğunu bildiklerini, Nevşehir Gençlikspor’u yenerek Talas maçını telafi etmek istediklerini bizlere söylediler’’ dedi.


Haber: Mustafa Ferveren