Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yozgatspor 1959 FK ile Nevşehirspor GK  takımları arasında oynanacak olan sezonun ilk maçını yönetecek hakemler açıklandı.

25.09.2016 Pazar günü saat: 15.00 de Yozgat Bozok stadyumunda oynanacak olan Türkiye Bölgesel Amatör Lig 6.Grup müsabakasını Ankara bölgesinden mesleği Mühendis olan Bölgesel Lig hakemi "Hakan Basık" yönetecek.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta oynanacak olan Yozgatspor 1959 FK - Nevşehirspor GK maçının hakemi Ankara bölgesinden Hakan Basık  -  Emre Tatar -  Mehmet Koçak  üçlüsü yönetecek.

Anadolu Derbisine Yakışır sadece futbolun güzelliklerinin konuşulduğu bir maç temenni ediyoruz.

www.fibahber.com sitesi olarak, Anadolu Derbisi maçında Nevşehirspor'umuza, hakemlere, gözlemci ve temsilciye başarılar dileriz. Ayrıca hakem şansının hakemlerin yanında olmasını dileriz.  Ayrıca, zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde, Anadolunun iki güzide kenti Yozgat ve Nevşehir dostluğunun en güzel örneğinin bu maça damga vurmasını bekliyoruz. Bu bağlamda her iki takım taraftarlarınıda bu sağduyuyla takımlarına destek vermelerini rica ediyoruz.

Yozgatspor 1959 FK Renkleri: Kırmızı- Siyah

Nevşehirspor GK  Renkleri: Kırmızı-Beyaz

Yozgatspor T. Direktörü: Yahya Ünal

Nevşehirspor T. Direktörü: Erol Azgın

Yer: Yozgat Bozok Stadı
Saat: 15:00
Tarih: 25.09.2016 Pazar


Haber: Mustafa Ferveren