Spor Toto Üçüncü Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 2015-2016 Futbol Sezonu hazırlıklarına dün Fener Sahası’nda yaptığı antrenmanla başladı. İç ve dış transferlerinde yer aldığı antrenman Cahit Terzi öncülüğünde gerçekleşti. 

KÖMÜRSPOR HEDEFİNE ODAKLANDI
Geçtiğimiz sezon başarılı performans sergileyerek Play-Off ikinci maçına kadar gelerek, istenmeyen bir şekilde ikinci lig kapısından dönen Zonguldak Kömürspor, bu sezon ise hedefine tamamen odaklanmış durumda. 2015-2016 sezonunda güçlü bir kadroyla rakiplerinin karşısına çıkmaya hazırlanan kırmızı-lacivertli takım, çalışmalarına büyük hızla başladı.

TECRÜBELİ BİR TAKIM OLUŞTURULDU
Geçtiğimiz gün kulüp binasında toplanarak yönetimle birlikte toplantı gerçekleştiren futbolcular, dün ise Fener Sahası’nda gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezona merhaba dediler. İdman sırasında açıklamalarda bulunan Kömürspor’un Teknik Adamı Cahit Terzi, takımın oldukça güçlü hale getirildiğini ve tecrübeli bir takım oluşturulduğunu söyledi. 

TERZİ KADROSUNA GÜVENİYOR
Cahit Terzi, transferlere devam edebileceklerini belirterek, orta saha defans ve forvet alanına takviye yapmayı düşündüklerini belirtti. Terzi, hedeflerinin geçtiğimiz sezon son anda kaybettikleri ikinci Lig olduğunu belirterek, kadrosuna bu yolda oldukça güvendiğini söyledi.
16 Temmuz 2015 tarihine kadar kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan Kömürspor, 3 gün sürecek bayram tatilin ardından Nevşehir’de kampa girecek.