Türkiye hedefine ulaşmıştır

  Önce Türkiye’nin güney ve batı sınırları güvence altına alınmış, sonra Fırat’ın doğusunu güvence altına almak için Barış Pınarı Harekâtı başlatılmıştır.

   Dünya iki kutupludur

   Türkiye bu iki kutuplu dünyanın kutuplarını oluşturan ABD ve Rusya ile son 6 gün içinde yaptığı o müthiş ve uzun toplantılar sonucunda istediğini almasını bilmiştir.

  ‘Pkk koridoru’ diye geçen Suriye’nin kuzey ve batı bölgeleri tamamen kontrol altına alınmış, pkk’lı teröristlerin hayali olan terör devletinin kalbine hançer vurulmuştur.

   Pkk düşü yerle yeksan olmuş

   Terör devleti beklentileri yıkılmış

   Teröristler tüm mevzilerinden sökülüp atılmıştır

  Haklı olan, Hak’la olan Türkiye bu müthiş başarıya sabır, çalışma ve halis niyet ile ulaşmıştır.

   Barış Pınarı Harekâtı ile başlattığı girişim aslında dünyada büyük tepkilere yol açmış, her ne hikmetse Türkiye’yi anlayan ve dinleyen olmamıştır.

  Özellikle batı ülkeleri bu ‘Türkiye karşıtı koronun’ en başında yer almış, düşmanca tutumunu sürdürmüş, Türkiye’yi NATO’dan atmadan tutun da askeri seçenekler ortada söylevleri ile her türlü tehdide yeltenmişlerdir.

   Neden?

  Tabii ki Türkiye’nin haklı olduğunu, pyd’nin bir terör örgütü olduğunu, pkk ile aynı olduğunu, örgütün Türkiye’yi ve topraklarını hedef aldığını onlar da çok iyi biliyorlar. Buna rağmen bu menfi tutumlarını sürdürüyorlar.

   Çünkü geçmişte yaşadıkları ‘Osmanlı’ kâbusunun geri gelmesinden ölesiye korkuyorlar.

   Yeni bir Çanakkale hezimeti yaşamak istemiyorlar

   Tüm bunlar Türkiye’ye neden karşı olduklarını açıklıyor

   Çok daha önemli bir neden de bu ülkelerde bulunan Yahudi lobilerinin faaliyetleri sonucu, İsrail menfaatlerinin zarar görebileceği endişesi…

   Türkiye bir taş atmış, pek çok kuş vurmuştur

   Öyle bir taş ki;

   Bu taştan sadece vurulanlar değil, vurulamayanlar da etkilenmiştir.

   Türkiye, tüm kötü niyetleri yerle bir etmiştir

  Özellikle Barış Pınarı Harekâtı ile tüm kurgular bozulmuş, Amerika için yolun sonu görünmüş, pkk ve pyd için uygun zemin ayaklarının altından kayıp gitmiştir.

   Tüm bunlar tesadüf değildir

   Milyonlarca mazluma ev sahipliği yapan, onlar için varını yoğunu ortaya koyan, Hakk’a inanan, haklı olan bir millete Cenabı Allah’ın yardımı olsa gerek.

   Zira bunlar planlanıp düşünülse bile bu kadar kısa süre içinde, bu kadar uzun yolun alınması imkân dâhilinde değildir, bu başarı ancak Allah’ın bir hikmetidir.

   Kısacası;

   Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet

   Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklal!