Baharatlarda ki en önemli konu ambalaj çalışması olarak bilinmektedir, çünkü yanlış bir şekilde yapılan çalışması ile birlikte baharatlarınızı kısa süre içerisinde yok olmasına vesile olmaktadır. Baharat ambalajlarımız tamamen ürünlerinizi ilk gün ki gibi tazelikte korumakta ve uzun ömürlü bir şekilde olması adına da en iyi malzemeler ile üretilmektedir. Baharat ambalajlarımız da ürünü son derece muhafaza edebilecek teknoloji kullanılmıştır. Yıllarca muhafaza edebilecek ve ilk gün ki tazeliğini koruyacaktır. Baharat ambalajlar da reklam çalışmaları da yer almaktadır, yani firmanızın ismi logosu bu ambalajlar üzerinde en etkin bir şekilde görünüm sağlayarak kullanıcılara daha iyi bir reklam çalışmanızı da elde etmiş olursunuz. Tüm ambalajlarımız da bu çalışmayı sergilemekteyiz ve sizlere en iyi şekilde kullanıcılarınız ile buluşturmakta yardımcı olmaktayız.



Baharat Ambalajının Özellikleri
  • Kilit uygulanabilir, bu sayade içinde ki ürünün tazeliğini uzun süre korur,
  • Yüksek bariyer ve naturel bir görünüm sağlar,
  • Baskı uygulanabilir, markalarınızın logoları yerleştirilebilir,
  • Şefaf ya da metalize görünümlü ambalaj hazırlatabilirsiniz.
ürünü tamamen güneşten, nemden koruyacak malzemeler ile sunmamızdır. Baharatlarınız ambalajımız sayesin de hiçbir şekilde hava koşullarından etkilenmemektedir. Sağlam ve dayanıklı olması ile birlikte de yırtılma, aşınma, solma gibi işlemler yer almamaktadır. Ambalajlarda ki kilit sistemi sayesinde de kullanıcı ürünün bir miktarını kullanıp ambalajı kapatarak uzun yıllar boyunca tazeliğini korumaktadır. Birkaç hafta sonra yeniden ambalajı açtığın da ve ürünü kullandığın da baharatların tadında herhangi bir değişiklik yaşamamaktadır.

En taze şekilde ürünlerinizi muhafaza ederek birçok etkenlere karşı koruyabilmekte ve reklamınızı da ambalaj üzerinde en iyi şekilde gerçekleştirmektesiniz. Baharat ambalaj çalışmamız da firmanızın tüm bilgileri ürün üzerinde yer almaktadır, kullanıcı gönül rahatlığı ile ürünlerinizi kullanabilmekte ve markanızı her daim akılda kalıcı şekle getirmektedir. Böylelikle de artık firmanız bu ambalajlarımız sayesin de daha fazla kitleye hitap edecek ve görselliği, dayanıklılığı ile ürünlerinizin müptelası olacaktır.



Tüm baharat çalışmalarımız da bu sistemimizi kullanabileceksiniz ve her baharat için farklı görsel reklam çalışmasını da gerçekleştirebileceksiniz. Örneğin karabiber için ayrı bir görsel çalışma pul biber için ayrı bir görsel çalışma ile birlikte her ürününüz de farklı bir ambalaj alternatifini de elde edebileceksiniz. Bu anlamda da kullanıcılarınıza daha güzel bir ambalaj görselliğini de sağlayacaksınız.