İnternetin insan hayatına hızlı bir giriş yapması birçok değişikliği de beraberinde getirmiştir. Bu değişikliklerden biri de internet üzerinden etme olmuştur. Etrafında sohbet edebilecek herhangi birini bulamayan kişiler bu ihtiyaçlarını karşılamak için internetin sunduğu olanaklara yönelmiştir.

Online etmenin en güvenilir ve ekonomik adresi olan Muhabbet.ORG sitesi 2003 yılında açılarak hizmetlerine başlamıştır. Eski zamanlarda sohbet sitelerinin sayısının az olması ve teknolojinin gelişmemiş olması gibi nedenler ile bağlantı sorunları yaşanıyordu. Ancak teknolojiyi yakından takip eden Muhabbet.ORG sitesi bu sorunları gidererek kaliteli bir sohbet hizmeti sunuyor.

Muhabbet.ORG sitesinin profesyonel chat hizmetleri sayesinde yalnızca Türkiye’den değil tüm dünya ülkelerinden yeni insanlar ile tanışma şansı elde edebilirsiniz. Bu sayede yeni kültürleri de öğrenerek bilgi hazinenizi genişletebilirsiniz.

Sitede sohbet ile beraber müzik, sinema, eğlence, yarışma, oyun gibi hizmetler de yer alır. Sohbetinizi daha eğlenceli hale getirmek isterseniz sitede sunulan radyo istek hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. İstediğiniz şarkıyı özel bir mesaj ile istediğini kişiye armağan edebilirsiniz. Son derece güvenilir olan sitenin hizmetlerinden yararlanmanız için ücretsiz üye olmanız yeterlidir.