Sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediye onlara seyahat imkanı sağlamaktır. Tam da bu sebeple sunexpress tarafından oluşturulan hediye çeki avantajından faydalanarak sizler de özel günlerde sevdiğiniz insanlara seyahat edebilme fırsatı sunan çeşitli seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Hediye çeki sistemi ımlarında kullanılabilmesi için oluşturulan farklı fiyat aralığındaki kuponlardır. İster kendiniz için isterseniz sevdiklerinize armağan etmek adına bu kampanyadan dilediğiniz şekilde fayda sağlayabilirsiniz. Karşınızdaki insanı özel hissettirmek için aldığınız hediye çekini kişiselleştirebilirsiniz. Böyle bir hediye size birisi tarafından verilse eminiz ki çok mutlu olurdunuz. O halde siz de değer verdiğiniz insanları diledikleri zaman seyahat amaçlı kullanabilecekleri sunexpress hediye çeki ile ödüllendirebilirsiniz. 10 TL-200 TL arası beş farklı seçenek ile birlikte kendi belirlediğiniz tutarı alabilmeniz de mümkündür. Hediye çeki kupon kodları sizin seçtiğiniz iletişim kanalı üzerinden gönderilmektedir. İsteğe bağlı olarak bu hediyenize not ekleme şansınız da bulunmaktadır.



Hediye Çekleri Kullanım Alanları

Havayolları firmaları arasında en fazla imkan ve avantaj sağlayan Sunexpress sizlerin adına sevdiklerinizi de düşünüyor. Özel günlerde ya da doğum günlerinde ne tür bir hediye alacağınıza karar vermediyseniz mutlaka bu sıra dışı yöntemi aklınızın bir köşesinde bulundurmalısınız. Eşi benzeri görülmemiş bir jest olan ve oluşturulduğu günden bu yana yolcular tarafından oldukça beğenilen hediye çeki fırsatı sevdiklerinizi oldukça mutlu etmenizi sağlamaktadır. Dilediğiniz fiyat aralığında alabileceğiniz hediye çekini mail yoluyla ya da yazdırıp sevdiklerinize vermeniz mümkündür. Hediye çeki sahipleri yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde bu çekler sayesinde indirimli ya da bedava uçuş keyfi yaşayabilmektedir. Gezmeyi çok seven kişiler için seyahat imkanından daha iyi bir hediye düşünülemez. Sunexpress uçak bileti alırken kullanılabilen bu hediye çekleri sayısız olarak alınabilmektedir. Dilediğiniz tutarda ve sayıda alım yapma şansınız bulunur. Herhangi bir kısıtlama söz konusu değildir. Süre ile ilgili bir problem yaşamadan dilediğiniz zaman kullanma şansınız bulunmaktadır.



Sunexpress Ayrıcalıklarını Çevrenizdekilere de Yaşatın

Havayolu taşımacılığında çok sayıda ayrıcalığa imza atan bu firmayı kullanırken yaşadığınız keyif ve konforu çevrenizdekilere de yaşatabilmek için onlara hediye çeki armağan edebilirsiniz. Bu sayede seyahatlerinizin ne denli rahat ve güvenilir olduğunu söz ile anlatmadan yaşayarak anlamalarını sağlayabilirsiniz. Sevdiklerinizin sunexpress farkını hissedebilmesi için uçak bileti alırken kullanabilecekleri hediye çeki fırsatı bugüne kadar verilmiş en güzel hediye olacaktır. Herkesin havayolu taşımacılığını mutlaka tatması ve bu rahatlığın keyfini sürmesi gerekmektedir. Uygun fiyatlarla zamandan tasarruf ederek yapılan seyahatlerin tadı bambaşkadır. Sizler de sunexpress hakkında bütün avantajları önceden keşfederek kendinizi ayrıcalıklı hissedebilir ve kampanyalar sayesinde daha sık seyahat edebilirsiniz.