İnternet Ortamının en güvenilir otobüs bileti sitelerini sizler için derledik , Bilet alımı yaparken dikkat etmeniz gereken bazı maddelerden bahsedelim.

Son aylardaki akaryakıt zamları, otobüs bileti fiyatlarının artmasına neden oldu. Durumdan muzdarip olan vatandaş ise çözümü uçakla seyahat etmekte buldu. Milyonlarca kişinin şehirlerarası yolculuk yaptığı günümüzde, ülkemizin ulaşım yolları da farklı konular ile ön plana çıkıyor.
Özellikle de otobüs yolculuğu ile uçak yolculuğunun kıyaslandığı son dönemlerde, vatandaşlar hem daha hızlı, hem de daha konforlu olduğu için uçak yolculuğunu tercih ederken, bilet fiyatlarının da neredeyse aynı seviyelere gelmesi vatandaşların havayolu firmalarına olan taleplerini iyice arttırdı.

İnternet dünyasın'da son zamanlar bilet alımları yıllık 280 milyon'dan yıllık satış hacmi içerisinde %7 satılsada , %1'i bazı siteler tarafından dolandırıcılık yapmaktadir , güvenilir sitelerden alışveriş yapmanız gerekmektedir yillarca Türkiye'de hizmet veren faliyette olan güvenilir “otobüs firmaları” ve “online bilet” sitelerini sizler için aşağida listeledik.

* Biletbayi.com ( Tüm firmaları karşılaştırır. Uygun bilet bulmanızı sağlar)
* Ulusoy.com.tr
* Kamilkoc.com.tr
* Metroturizm.com.tr

Yurtdışı Online Otobüs bileti siteleri
* redbus.nl
* easybook.com

Siz de otobüs bileti fiyatlarını, otobüslerin özelliklerini, hareket saatlerini vb karşılaştırarak, size en uygun otobüs seferlerini seçip otobüs biletinizi online olarak satın alabilirsiniz.

Tüm bunları yapmak birkaç dakikada mümkündür. Masa üstü bilgisayar dışında Biletbayi’nin mobil temasından ya da iPhone iOS ve Android için hazırlanmış ücretsiz mobil uygulamalarından da işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz

2017 Yılın'da Güvenilir , online olarak otobüs bileti satışı yapan Otobüs firmaları listesini takip edebilir ve sefer saatleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.