Kapadokya'da yılbaşı için geri sayım başladı! Peri bacaları ve kayadan oyma evleriyle ünlü Kapadokya bölgesinde bulunan oteller yılbaşı öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Kapadokya'da faaliyet gösteren oteller, Türk geceleri ile ünlü kayadan oyma eğlence merkezleri ve restoranlar misafirlerini yılbaşında özel sürprizlerle ağırlayacak. Kış mevsiminde olunmasına rağmen, doğa ve balon turları ile atlı gezi yapma imkanı sunması da yılbaşında yerli turistin bölgeyi tercihinde etken oluyor.


Kapadokya'da yılbaşı heyecanı kesinlikle yaşanması gereken bir duygu. Muhteşem bir atmosferin yaşandığı Nevşehir'in tarihi ve doğal güzellikleriyle cennet köşesi Kapadokya Bölgesi, misafirlerine olağanüstü bir eğlence sunuyor. Binlerce insan büyük bir coşkuyla yeni yıla merhaba diyor.

2017 Yılına güzel bir başlangıç yapmak isteyenler, kendilerini Kapadokya'nın eşsiz huzuruna bırakarak, Peribacalarının tarihi dokunuşlarında kendilerini ödüllendirebilir! Müzik, dans, yemek ve bol eğlence ile geçecek Kapadokya'dan yılbaşı anıları, yeni yılın ilk ışıklarına coşku katmaya hazırlanıyor!

Kapadokya, tarihin masalımsı esintileriyle yılbaşına özel seçkin bir tat sunuyor ...

Sıcak soğuk içecekleri ve kestane keyfiyle başlayacak yılbaşı ezgileri, Kapadokya'nın özel canlı müziği, zengin yılbaşı menüsü ve gerçekleşecek yeni yıl partisiyle devam edecek. Disko müziğiyle renklenecek 2017'ye merhaba partisi sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Gecenin sıcaklığını geleneksel çorba ikramıyla arttıracak olan Kapadokya, çocuklara özel etkinlikleriyle ailelerin de içini rahatlatacak. 

Yeni Yılı Kapadokya’da Karşılamak…

İşte Kapadokya'nın size özel keyifli yılbaşı incileri...


Benzersiz manzarasında tarih ve doğasını konforla birleştiren Güzel Atlar diyarı Kapadokya, yılbaşına özel farklı bir dünyanın kapılarını konukları için aralıyor. 

Yılbaşının umut dolu havasını eğlenceli dakikalarla süsleyen yeni yıl programları, Kapadokya'da sizleri bekliyor! 

Büyülü Peri Bacaları'nın tarih kokan kadife dokunuşları şimdi sizleri bekliyor.

Kapadokya'nın büyüsünde yılbaşına merhaba deyin! 

Sabahın parlak ışıklarına uyandığınızda 2016'nın son saatlerini Kapadokya'da karşılamanın ayrıcalığı ve eşsiz tadıyla konuklarını bekliyor. Türk hamamından; saunasına, fitness center'a, Tarihi mekanlarında manzara keyfine kadar uzanan konforda yılbaşı hazırlıkları yapılabilecek dakikalar, arınmanıza ve dinlenmenize olanak sağladıktan sonra 2017 yılını karşılayacağınız sürpriz geceye hazırsınız demektir! 


Kapadokya'da Hazırlıklar Tamam!!!

Kapadokya bölgesinde bulunan otellerin yılbaşı öncesi hazırlıklarını tamamladığı bildirildi. Yörede ki Birçok otel'de yılbaşı için çeşitli kutlama programları düzenlenirken, acenteler yerli ve yabancı turistler için farklı seçenekler sunuyor.

Peribacaları ile ünlü, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, yılbaşı gecesi için yıldızlı otellerin yanı sıra kayadan oyma butik otellerde çeşitli eğlence programları hazırlanıyor.

Nevşehir Kapadokya'da Turistler, yılbaşını genellikle Ürgüp, Avanos, Uçhisar, Ortahisar, Mustafapaşa ve Göreme'deki otellerde kutlamayı tercih ediyor...
Yılbaşını Kapadokya'da geçirmek isteyen turistlerin doğa yürüyüşleri, balon turları ve atlı gezilere katılma imkanı da bulunuyor.

Kapadokya, bir doğa harikası, yeryüzünün bizlere sunduğu eşsiz bir güzellik. Yılbaşı gecesi bölgedeki 4 ve 5 yıldızlı otellerde düzenlenecek olan gala programların da yerli ve yabancı konuklar için yılbaşı özel yemeği, yerli ve yabancı içki, canlı müzik, dans gösterileri gibi aktiviteler sunulacak.

Yeni yıla daha farklı bir mekanda girmek isteyen turistler için ise bölgedeki çok sayıda yer alan yeraltı kayadan oyma eğlence merkezlerinde Türk geceleri düzenlenecek. Turistlerin ilgi gösterdikleri buradaki kutlama programında ise ateş dansı, oryantal, canlı müzik, Türkiye'nin çeşitli yörelerine ait halk oyunları gösterileri yer alıyor. 

Mimarisiyle Rönesans Çağı’nda mistik bir yolculuğa çıkaran, her odasında ayrı bir hikaye anlatan, menüsünde şövalyelerin sofrasından Ortaçağ lezzetlerinin yer aldığı Kapadokya da ki muhteşem mekanlar, yılbaşında da konuklarını masal diyarına davet ediyor.


Unutmadan Kapadokya anlatılmaz ancak yaşanır!

 Kapadokya'nın büyülü motiflerinde; Yeni Yılınız şimdiden kutlu olsun...