18 – 21 Mayıs tarihleri arasında Uçhisar’da bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Cappadox 2017 Festivali sona erdi. 4 gün boyunca sanatı, sporu ve doğayı sevenleri buluşturan Festival süresince; çağdaş sanat, vadi yürüyüşü, vadi bisikleti, gurme tadım, konser, ve meditasyon gibi açık hava aktiviteleri gerçekleştirildi.

Festivalin son gününde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü'nden Saniye Manici Gezer’in düzenlediği Flora yürüyüşünde Cappadoxlular, Gomeda Vadisi’nin göz alıcı bitki örtüsü eşliğinde Murat Taşçıoğlu’ndan, bilimsel ve kültürel olarak bölgedeki bitkilerin yerleri ile geçmişte ve günümüzde Kapadokya’nın inanış, gelenek ve pratiklerindeki izlerini dinledi.

Bu yıl 18 – 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında "Dünyadan Çıkış Yolları" teması altında üçüncüsü düzenlenen Cappadox, Volkswagen ana sponsorluğunda Kapadokya'nın özel doğasında gerçekleştirildi.
Katılımcılar 4 günlük festival boyunca müzik, çağdaş sanat, gastronomi, açık hava etkinliklerinden tercih ettiklerini seçerek, kendi Cappadox programlarını oluşturdu.


Müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava etkinlikleri dolu programıyla "Cappadox Festivali" sona erdi.