AK Parti Merkez İlçe Danışma toplantısı için Nevşehir'de bulunması hasebiyle, Emitt fuarına katılamayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, kendi yerine fuara katılması için Danışmanı Metin Sakınç'ı görevlendirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz'ün Danışmanı Metin Sakınç, İstanbul’da gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) fuarında Nevşehir Kapadokya standını ziyaret ederek Milletvekili Açıkgöz'ün selamını iletti...

Açıkgöz'ün Danışmanı Metin Sakınç, İstanbul Emitt fuarında yer alan Nevşehir Kapadokya standına katıldıklarını ifade ederek, "İstanbul’da gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) Nevşehir'in tanıtımı için iyi bir fırsat olduğunu kaydetti.

Metin Sakınç, Nevşehir ve Kapadokya tanıtımı adına düzenlenen bu tür yurt içi ,yurt dışı fuar ve organizasyonları önemsediklerini ifade ederek Nevşehir Kapadokya Bölgesinin tarihi, kültürü, doğal yaşamı ve çevresi ile hala tam olarak keşfedilmemiş bir hazine.Öyle inanıyorum ki, Kültür Bakanlığımızın desteğiyle bu hazine layık olduğu şekilde keşfedilecek ve Nevşehir'imizin içinde olduğu destinasyon önemli bir marka olarak öne çıkacak.

Bu sebeple Sayın Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz beylerde bu tür organizasyonlara etkin katılımı oldukça önemsiyor. Bir kez daha Sayın Vekiliimiz adına Fuarda Nevşehir ve Kapadokya’mızın tanıtımına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor,  
Bu tür organizasyonların devamını diliyoruz” dedi.