AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı tarafından 31 Mart’da yapılacak olan Yerel seçimler öncesinde yapılacak olan temayül yoklamasına katılmak üzere Nevşehir'e gelen AK PARTİ MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Göreme beldesinde bulunan Kapadokya Engelli Yetenekliler Evi'ni Ziyaret Etti. 

Göreme kasabasında Peribacaları arasında doğal kaya oyma merkez, Gerek fiziksel konumu gerekse içeriği kapsamında Farklı lokasyonu ile Kapadokya Engelli Yetenekliler Evi AK Parti MKYK Üyesi Karacan'ın ilgi odağı oldu. 

Engelli çocuklar için özel hazırlanan merkezin sahibi ve fikir babası turizmci Hasan Kalcı, Merkez hakkında Karacan'ı bilgilendirdi.

Gördüğü manzara karşısında oldukça etkilendiğini ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve 26. ve 27. Dönem Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında; "Eşsiz güzelliklere sahip, tarih kokan güzel atlar diyarı Kapadokya’dayız... Göreme beldesinde Engelli çocuklarımızın ve ailelerinin hayatlarının iyileştirilmesi ve birçok aktiviteyle sosyal hayata katılmalarını sağlayan Kapadokya Engelli Yetenekler Derneği’nin Başkanı Hasan Kalcı ve gönüllü çalışanlarını tebrik ediyorum..." dedi.