Türkiye geneline yayılmış 20 civarında kaliteli hizmet anlayışıyla çeşitli konsept otelleri olan Anemon Group yönetim kurulu Başkanı Salim Yavaş ve beraberindekiler Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret etti.

Misafirlerine yatırım için Ürgüp’ü tercih etmeleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Yıldız, "Biz yatırımcılarımızın arkasında değil, önünde duran bir anlayışı benimsiyoruz. Yatırımcılarımıza köstek olmuyor, daima onların önünü açıyoruz. Tüm Belediyeler şehirler kendisiyle yarış içerisinde. Bu yarışta önde olmak için özel sektör yatırımının mutlaka olması gerekiyor. Ürgüp’te onun için özel sektörü her zaman destekliyoruz.

Ürgüp artık yatırım için tercih edilen bir ilçe haline geldi. Sizin şahsınızda ilçemizi tercih eden ve şehrimizin büyümesine, işsizliğin azalmasına katkıda bulunan yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.  

Anemon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş’da Ürgüp Belediyesi şeref defterini imzalayarak şu satırları yazdı.

" Değerli Başkanım Fahri Yıldız,  Anemon Ürgüp Kapadokya projemizin tanıtımı ve sunumu için bugün makamınızda bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürgüp için önemli olacağına inandığımız projemizin tarafımızdan da aynı düşüncede olduğunuzu ifade etmeniz bizi fazlasıyla mutlu etmiştir.

Ürgüp’e hizmetlerinizi beğeniyle takip etmekteyiz, Ürgüp’e yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerde kolaylıklar diler, Başarılarınızın devamını Allah’tan dilerim." 

Ziyaretin sonunda Başkan Fahri Yıldız, Anemon A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş’a günün anısına Ürgüp çini tabağı hediye etti.

Faruk Özzengin