Antalya’da denize gir, Kapadokya’yı gez!

Türk Hava Yolları’nın alt markası AnadoluJet, 30 Nisan’dan itibaren Antalya-Kapadokya seferlerine başlıyor. Bu uçuşların turizme önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak: www.kokpit.aero


AnadoluJet Antalya’yı Kapadokya’ya bağlıyor

 Anadolu'nun ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda uçuş ağını genişleten AnadoluJet'in yeni hattı, geçmişi 60 milyon yıl öncesine giden "Peri Bacaları" ile ünlü Kapadokya ve bölgesini; bir diğer turizm cennetimiz Antalya üzerinden tüm Türkiye ve dünya ile buluşturacak. 2013 yılında 2 milyon 689 bin turisti ağırlayan Kapadokya bölgesi, geçtiğimiz yıla nazaran yüzde 8'lik bir büyüme gösterdi. 4 mevsim sıcak hava balonculuğunun yapıldığı bölgede; 2006 yılında 8 sıcak hava balonculuğu yapan işletme varken 2013'te bu sayı 22'yi aştı.

30 Nisan 2014 Çarşamba günü, AnadoluJet'in başlatacağı karşılıklı seferler ile ülkemizin bu iki önemli kültür ve turizm noktasında bir köprü kurularak, başta turizm, ekonomi ve ticari ilişkilerine daha fazla katkı değer sağlanması amaçlanıyor.

AnadoluJet, Nevşehir (Kapadokya) - Antalya hattının tanıtımı vesilesiyle 12 Şubat 2014 Çarşamba günü, Nevşehir Double Tree By HILTON Hotel Avanos'ta bir tanıtım toplantısı düzenleyecek.

Etkinlik programı kapsamında AnadoluJet'in üç yıldır ulaşım sponsoru olarak katkıda bulunduğu Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin "Seslerle Anadolu" müzikli oyunu da sahnelenecek.