Kapadokya da hepsi birbirinden özel ve büyük özenle hazırlanmış butik otelleri arasında yer alan Uçhisar beldesindeki Argos In Cappadocia otel, uluslararası turizm sektörünün en prestijli organizasyonlarından World Luxury Hotel Awards 2012'de “Lüks Butik Otel-Türkiye” ödülüne layık görüldü.

 

17 Ekim 2012 Çarşamba - Uluslararası turizm sektörünün en prestijli organizasyonlarından World Luxury Hotel Awards, 2012 yılında dünyanın en iyilerini açıkladı. 13 Ekim 2012 tarihinde Malezya nın başkenti Kuala Lumpur da gerçekleştirilen bir törenle açıklanan World Luxury Hotel Awards 2012 de (WLHA) argos in Cappadocia, ülke kategorisinde, Türkiye nin en iyi “lüks butik oteli '' ödülüne layık görüldü.

 

World Luxury Travel Awards 2012 de, 52 ülkeden yüzlerce otel 48 dalda; ülke, kıta ve dünya kategorilerinde ödüllendirildi. Dünya çapındaki turizm markalarının servis kalitesi değerlendirmesinde ulaşabileceği en üst kademelerden biri olarak kabul edilen “World Luxury Hotel Awards '' da ülke kategorisinde “Lüks Butik Otel -Türkiye '' ödülünü kazanan argos in Cappadocia, Kapadokya nın kalbi Uçhisar köyünde, konseptindeki manastır, yeraltı tünelleri ve mahzen gibi özel bölümleri, 42 odası ve Seki Restaurant-Lounge-Cellar ile konuklarına benzersiz bir konaklama deneyimi yaşatıyor…

 

Argos in Cappadocia'nın,Ödülleri şöyle:

 

Departures.com sitesinde “Dünyanın En iyi 10 şarap Oteli '' arasında yer aldı.

- “I.Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri (ACE of M.I.C.E.) '' nde “Butik ve Özel Toplantı Hizmeti Veren Tesisler '' kategorisinde sektörün en iyisi seçildi.

- Gayot “Dünyanın En iyi 10 Balayı Oteli ''

- Conde Nast Johansens 'ın “ The Most Excellent View '' kategorisinde ödülün sahibi oldu.

- Fodor s Travel tarafından, “Fodor s 100 Hotel 2011 '' seçkisinde “Local Flavor '' kategorisinde gösterilerek dünyanın en iyi 100 oteli arasında yer aldı.

- Travel Weekly tarafından “Travel Weekly 2011 Silver Magellan Ödülü '' ne layık görülerek “Dünyanın En İyi Lüks Otel ve Resort '' ları arasına yerleşti.

- Avrupa Turizm Komisyonu (ETC) tarafından hazırlanan, seyahat trendlerini açıklayan ve Avrupa daki tüm komisyon üyesi ülkelere dağıtılan “Trend Cards 2011 '' de “Tasarım Otelleri '' kategorisinde yer alarak büyük bir başarının altına imza attı.

- Türkiye de gayrimenkul sektörünü kentsel kalite açısından derecelendiren, ilk ve tek yarışması Arkiparc 2011 tarafından otel kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.

- Holidays for Couples dergisi tarafından “Dünyanın En Romantik 25 Yeni Oteli '' 2011 listesinde gösterildi.

- 2010 yılında Conde Nast tarafından “Dünyanın En Çevreci '' 4 projesinden biri ve 2011 yılında da “Dünyanın En Romantik '' 4 otelinden biri olarak seçildi.

- Travel+Leisure Dergisi tarafından 2010 yılında açılan “Dünyanın En Yeni ve İyi 45 Oteli '' arasında yer aldı.

- Trip Advisor tarafından mükemmellik sertifikası ile ödüllendirildi.

- Kiwi Collection tarafından “Dünyanın En Romantik 15 Otelinden Biri '' olarak değerlendirildi.

- Martha Stewart Show- “Adventures in Turkey '' : 1 Ekim 2010 Hallmark Channel “Martha Stewart Show '' adventures in Turkey – Program çekimi için geçen yıl Türkiye ye gelen Martha Stewart Kapadokya ziyareti sırasında Argos in Cappadocia da kaldı. Programında Argos in Cappadocia tanıtımı ve otel müdürü ile röportaja yer verildi.