Doyumsuz doğal güzellikleri ile ünlü Kapadokya bölgesinde macere tutkunu turistler,ATV motorları ile düzenlenen turlara büyük ilgi gösteriyorlar.

Nevşehir’in Göreme beldesinde sayıları 100 ü geçen ATV motorları ile düzenlenen Kapadokya turlarına katılan yerli ve yabancı turistler,karayolu ağı dışında kalan yolları takip ederek,muhteşem görünümlü vadileri daha yakından görme fırsatı yakalıyorlar.

Göreme’de faaliyet gösteren Motodocia ATV  işletmecisi Atilla Cingitaş,her yaş grubuna yönelik olarak 1,2 ve 4 saat üzerinden bölge turu düzenlediklerini söyledi.

ATV ile düzenlenen Göreme turuna katılan İngiliz David Atkın, ailesi ile birlikte ilk kez geldiği Kapadokya’nın büyülü coğrafyasını ATV motoru ile yaptıkları gezi ile gezmenin keyfini yaşadığını söyledi.

Aktın” 4 kişilik ailem ile ATV motor turu oldukça keyif verici idi.Büyülü vadileri daha yakından görme imkanı bulduk.”dedi.

Göreme’de Güllüdere,Aşk Vadisi ve Zemi Deresi ile Uçhisar ve Zelve gibi merkezleri kapsayan ATV motorları ile yapılan turlar,derin vadilerin içlerine kadar uzanıyor.