Uluslararası Kapadokya balon festivali muhteşem gösterileriyle devam ediyor... 1. Uluslararası Kapadokya Sıcak Hava Balon festivali 3. gününde Pop müziğin başarılı ismi Aydın Kurtoğlu Ürgüp'te sahne aldı.

Ychorus ve Procne´den Çok Sesli Müzik Şöleni ile başlayan festivalde Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "İstanbul'dan Kapadokya'ya Choir Fest kapsamında gelen Ychorus ve Procne korolarını Ürgüp'ümüzün festival sahnesinde ağırladık. Ülkemizin değerli şeflerinden Haluk Polat'a ve tüm ekibe tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.  Aktürk, Ychorus ve Procne korolarının şefi Haluk Polat'a yağlı boya hediye takdim etti.

Aydın Kurtoğlu, Ürgüp'te hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı.

Son zamanların en sevilen pop sanatçılarından biri olan Aydın Kurtoğlu, canlı konser performansı ile 1. Uluslararası Kapadokya Sıcak Hava Balon festivali 3. günü akşamında Ürgüp'te hayranlarıyla bir araya geldi. Genç sanatçı hayranları ile birlikte Söz, Tüh Tüh, Hayırlı Günler gibi birçok sevilen ve hit olan parçalarını seslendirdi. 
Nevşehir'de, Ürgüp'te, Kapadokya'da velhasıl ilk kez düzenlenen böyle bir güzel festivalde bulunmaktan büyük mutluluk duydum ve bugün sizlerle unutulmaz bir gün geçirdik. Sizlerle bir araya gelmemi sağlayan, beni buralara davet eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'e çok teşekkür ediyorum… İyi ki bir araya geldik, herkes çok cana yakın ve beni sevenler ile beraber şarkı söylemek çok güzel” ifadelerini kullandı. Ürgüp Belediyesinin ev sahipliği yaptığı bu keyifli etkinlikten de çok memnun kaldığını dile getiren şarkıcı, katılım gösteren hayranlarına teşekkür etti.

2 saate yakın süren etkinlikte hayranlarından büyük ilgi gören Aydın Kurtoğlu, canlı konser performansı ile hayranlarına müzik dolu bir gün yaşattı. Aydın Kurtoğlu’nun muhteşem konseri ile eğlenen vatandaşlar; sanatçının performansını telefonlarına kaydederek bugünü unutulmaz kıldı. Samimi, içten ve mütevazi halleri ile izleyenleri kendine hayran bırakan Aydın Kurtoğlu, getirilen hediyeler içinde herkese teşekkür etti. Konser sonrasında hayranları ile fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Konser sonrası Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk sanatçı Aydın Kurtoğlu'na günün anısına çeşitli hediyeler takdim ederken; "Şarkıylarıyla gecemizi coşkulandıran, festivalimize renk katan Aydın Kurtoğlu'a güzel şarkıları için teşekkür ederiz. Yine her zaman olduğu gibi en büyük teşekkürü festival alanımızı hınca hınç dolduran on binlerce misafirimize etmek istiyorum. İyi ki varsınız, birlikte daha çok başarılara imza atacağız." dedi.

Ayrıca Festivalin 4.gününde 6 Temmuz Cumartesi akşamı bu kez ünlü sanatçı Hande Ünsal Ürgüp'te konser verecek.