Tigris Turizm ‘in sahibi Türsab Yönetim Kurulu Üyesi Davut Günaydın İstanbul 3.Bölge’den Ak parti’den milletvekili aday adayı oldu. FİB Haber Merkezimizi arayan çok sayıda turizmci esnafları Günaydın'ın aday adaylığını desteklediklerini Mecliste Turizmden anlayan birinin olması bizler içinde büyük bir umut oldu dediler.

Nevşehir ve Kapadokya'ya yakınlığı ile tanınan Davut Günaydın'ın adaylığı Bölge turizmcilerinin de yüzünü güldürdü. 


 Davut Günaydın, 1969 yılında Batman'da doğdu. İlk ve orta tahsilini Batman'da, lise eğitimini Bursa'da yaptı. Erciyes üniversitesi İşletme eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere'deki turizm ve otelcilik stajından sonra 1992 yılında Japonya'da dil ve tur operatörlüğü eğitimi aldı. Profesyonel turizm rehberi olarak çalıştı ve 1997 yılında Tigris Turizm'i kurdu. İzmir Universiade 2005 ve Erzurum Universiade 2011 organizasyonlarında TİT İş Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu başkanı olarak görev yaptı. UKTAŞ (Uluslararası Kongre Sarayı Tesisleri İşletmeciliği), KOMER (Kuşadası Kongre Merkezi), TURSAV Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı. Halen Tigris Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, T. Denizcilik İşletmeleri Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce, Japonca bilen Davut Günaydın evli ve iki çocuk babasıdır

İNGİLİZCE, JAPONCA REHBER
Türkiye Denizcilik İşletmeliri Yönetim Kurulu Üyeliği’nden ayrılarak milletvekili aday araylığı başvurusu yapan Davut Günaydın’ın sahibi olduğu Tigris Turizm’e bağlı olarak Antalya, Kapadokya, Ankara, İstanbul’ta 6 tane turizm şirketi bulunuyor. İngilizce ve Japonca rehber olan Davut Günaydın’ın, Erzurum ve İzmir’de düzenlenen Üniversite oyunlarında gösterdiği organizasyon başarısı ile ödülleri bulunuyor. Ayrıca Ankara'da Cer Atölyeleri Sanat Merkezi'nin işletmesini yapıyor.

TİGRİS GRUP 
"Tigris Grup 1997 yılında kuruldu. Tigris Dicle Nehri'nin Latince ismi. İstanbul dışında Ankara'da, Antalya ve Kapadokya'da şubelerimiz var. Tokyo'da ofisimiz bulunuyor. Hindistan'dan, Brezilya'dan gruplar getiriyoruz. Dünyanın birçok yerinden incentive turistleri Türkiye'de ağırlıyoruz ve bunların organizasyonlarını yapıyoruz. 2005 yılında İzmir'de Dünya Üniversite Oyunları'nı yaptık. Açılış ve kapanış hizmeti olarak en iyi yaz Universiade'ı seçildi. Yine büyük işlerimizden bir diğeri Erzurum'da düzenlenen Universiade Kış Oyunları oldu. Orada da hakikaten görkemli bir açılış ve kapanışa imza atmıştık. Bunlar otoritelerden övgü almış projeler. Türkiye'nin değişik yerlerinde toplantı, kongre ve seminerler yapıyoruz. Birçok kongreye imza attık. Bu sene de 7-8 tane uluslararası kongre düzenledik. Türk turizmi için çalışmaya devam edeceğiz." 

Kapadokya Bölgesinin güçlü sesi www.fibhaber.com olarak Değerli turizmci ve Kapadokya Dostu 
Davut Günaydın'a çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki Aday gösterilir de Milletvekili olursa Nevşehir ve Kapadokya'nın da TBMM'de Turizmcilerimizin umudu olarak bir sesi olacaktır.