Sinema oyuncusu, film yönetmeni ve yapımcı Aamir Khan, 'Laal Singh Chaddha' filmine çekim mekanı bakmak için komşu Niğde'ye geldi.

Aamir Khan; "We are waiting for you in Cappadocia ?"

Çektiği filmlerle Dünya üzerinde ki pek çok ülkede milyonlarca insanın sevgilisi olan ünlü oyuncu Aamir Khan'ın, hemde pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan Kapadokya bölgesi turizmi ve Nevşehir için büyük önem arz ediyor. Nevşehir Kapadokya bölgesinin ayağına kadar gelen bu fırsatın mutlaka değerlendirilerek Aamir Khan'ın bölge gezisi mutlaka sağlanmalı... Emizin ki ünlü oyuncu Khan, Kapadokya bölgesini gördüğünde zaten bir projesine Kapadokya'yı mutlaka dahil edecektir.

FİB Haber Merkezi olarak bu konuda uzunca bir zamandır yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, en son Aamir Khan'ı Hindistan'da iken ziyaret eden Marmara Üniversitesi Sinema bölümü öğrencisi Gizem İbak yaptığı röportajda kendisini Kapadokya'ya davet etmiş ve ünlü oyuncudan söz almıştı.

Aamir Khan'ın Kapadokya için 2016 yılından sözü var...


Şimdi Niğde'de...

Konaklayacağı otelde hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılanan Khan, Covid-19 pandemisi sürecinde Hindistan'daki çekimleri yarım kalan filmin hem başrol oyuncusu hem de yapımcısı. Film için Niğde Aladağlar yanında İstanbul ve Adana'da da çekimler yapılması planlanıyor. Advait Chandan tarafından yönetilen filmin bu yıl aralık ayı sonunda vizyona girmesi planlanıyor.