Brezilya'nın Türkiye Büyükelçisi Eduardo Gradilone Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'in özel misafiri olarak Kapadokya’ya geldiler.

Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'in özel misafiri olarak dün akşam Nevşehir'e gelen Brezilya'nın Türkiye Büyükelçisi Eduardo Gradilone ve Eşi Ürgüp’te bulunan Dinler Group’a air Kayakapı Premium Caves - Cappadocia’da konakladı. Konuk Büyükelçi Kapadokya'da bulunmaktan dolayı mutluluklarını dile getirirken konakladıkları tesis hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti. 

KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayakapı Premium Caves - Cappadocia Genel Müdürü Yakup Dinler'den bölge turizmi ve Brezilyalı turistlerin Kapadokya ilgisi hakkında bilgi alan Brezilya’nın Türkiye Büyükelçisi Eduardo Gradilone misafirperverliği için Dinler'e teşekkür etti. 

Konu hakkında kişisel Instagram hesabından açıklama yapan Yakup Dinler "Brezilya'nın Türkiye Büyükelçisi Ekselansları Eduardo Gradilone ve değerli eşi Bayan Gradilone'yi Kapadokya'ya yapmış oldukları ilk ziyarette Kayakapi Premium Caves - Cappadocia'da ağırlıyor olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz" dedi.