189 odalı Crowne Plaza Cappadocia Oteli Nevşehir'de hizmete başladı. 14 Eylül 2018 tarihi itibarıyla hizmete giren, Crowne Plaza Cappadocia Oteli Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'de açıldı. 

Crowne Plaza Cappadocia Oteli Nevşehir'de Müşterilerine 5 yıldızlı bir hizmet sunmayı hedefliyor.

Otel Müdürü Adnan Devrim, Nevşehir'de görev yapan gazetecilerle Crowne Plaza Cappadocia Otelinde kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası yerel ve ulusal medya temsilcilerine oteli gezdiren Otel Müdürü Adnan Devrim; Crowne Plaza Cappadocia Nevşehir Otelimiz, bölgede görülmesi gereken her yere sadece 15 dakika mesafede, iş ya da eğlenmek için bölgemizi ziyarete gelen tüm konuklarımız bu güzellikleri kolayca keşfedebilir. Otelimiz Nevşehir'in merkez noktasında misafirlerimize hizmetin en kalitesini sunmaya hazırdır." sözleriyle otelin konum avantajının yanında hizmet kalitesine ve konfor güvencesine dikkat çekti.

Kahvaltı programı Otel Müdürü Adnan Devrim'in yeni hizmete giren oteli basın mensuplarına gezdirmesinin ardından sona erdi.

SPA ve Fitness merkezi, havuzu, hamamı, Açık büfe kahvaltı keyfi ile Türk geleneklerinin vazgeçilmezlerinden biri olan hamam sefası, sıcak göbek taşında rahatlamanız için sizi bekliyor...

Ayrıca, Crowne Patisserie'nin leziz menüsüyle tanışmak için Crowne Plaza Cappadocia Oteline bekliyoruz.

Crowne Plaza Kapadokya - Nevşehir
Adres:
Yeni Mahalle Milli Irade Caddesi No: 2/1, Merkez, Nevşehir | 50200 | Turkey | 90-384-2285000 | Email