KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı ve Litvanya Fahri Konsolos Adayı Yakup Dinler, Litvanya’nın Bağımsızlığının 100. Yıldönümü dolayısıyla Litvanya Büyükelçiliğinin düzenlediği 100. Yıl Resepsiyonuna katıldı.

Litvanya'nın Ankara Büyükelçisi Audrius Bruzga'nın ev sahipliği yaptığı Resepsiyona Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı ve Litvanya Fahri Konsolos Adayı Yakup Dinler’in yanı sıra büyükelçiler, yabancı misyon şefleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Litvanya Devleti‘nin Ulusal Egemenliği‘nin Yeniden İlanı‘nın 100. yılı münasebetiyle düzenlenen resepsiyonun özel davetlisi olarak katılan Dinler yaptığı açıklamada; "Litvanya’nın Bağımsızlığının 100. Yıldönümü törenlerine katılarak şeref veren T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci ’ye çok teşekkür ederiz" dedi.


Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi, "Litvanya Büyükelçiliğinin 100. Yıl Resepsiyonuna katılarak, Ankara Büyükelçisi Audrius Bruzga’ya ülkelerimiz arasındaki iyi ilişkilerin devam ettirilmesine yönelik temennilerimizi ilettik" dedi.