Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, "Kapadokya 2023 Turizm Çalıştayını" değerlendirdi.
Dinler yaptığı açıklamasında; "Bugün Kapadokya Lodge - Uçhisar'da "Kapadokya 2023 Turizm Çalıştayını" gerçekleştirdik. Çalıştay süresince Yönetim Kurulu Başkanı olduğum KAPTİD adına "Kapadokya SWOT Analizi" için fikir ve görüşlerimi beyan ettim. Ev sahipliği için Kapadokya Lodge Genel Müdürü ve KAPTİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Dilek Bolat Yulaf'a ve Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Cengiz Ekici'ye çok teşekkür ederim.
Ayrıca çalıştayda bizleri yalnız bırakmayan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Hüseyin Yayman, Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, Sayın Ebubekir Gizligider, Sayın Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Hasan Ünver, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Sayın Mazhar Bağlı'ya, Bölgemiz Belediye Başkanlarına, Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerine ve özellikle görüşlerini belirten tüm KAPADOKYA TURİZMCİLERİNE çok teşekkür ediyorum." dedi.