KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Hafta sonu bir dizi etkinliklere katılmak üzere Nevşehir’e gelen ve Ürgüp Kayakapı Premium Caves otelde konaklayan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile görüşme fırsatı buldu. Dinler, Bakan Kurtulmuş'a Kapadokya turizmi hakkında bilgiler aktarırken, Kapadokya - Antalya karşılıklı uçak seferlerinin tekrar başlatılması yönünde görüşlerini iletti.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Bakan Kurtulmuş ile yaptığı görüşmesine dair sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamasında; " Geçtiğimiz hafta sonu Kapadokya’ya 28. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenlerine katılmak üzere gelen Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Prof.Dr.Numan Kurtulmuş'u Ürgüp’te, Kayakapi Premium Caves - Cappadocia işletmemizde ağırlamaktan büyük onur duyduk.
Bu ziyaret esnasında 2018 yılının Çin Halk Cumhuriyeti’nde Türk Yılı” ilan edilmesi ile beraber Kapadokya - Antalya karşılıklı uçak seferlerinin tekrar başlatılması yönünde Sayın Bakan’a bilgi ve görüşlerimi aktardım. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim."dedi.


Foto :Salim Kürklü