Geleneksel olarak bu yıl 8.si düzenlenen Kapadokya Yılın En İyileri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde  Yılın Turizm Yatırımı Ödülü,  Ürgüp Kayakapı Premium Cave ile Dinler Grup Genel Müdürü Yakup Dinler e takdim edildi.

Gecenin Yılın Turizm Yatırımı Ödülüne layık görülen Ürgüp Kayakapı Premium Cave adına ödülü Dinler Grup Genel Müdürü Yakup Dinler'e Nevşehir Valisi Sayın Mehmet Ceylan takdim ettiler.


 " Yılın Turizm Yatırımı Ödülü Dinler Ailesinin "

Kapadokya’nın en önemli turizm yatırımlarından Kayakapı Premium Cave, TripAdvisor (Tripedvayzır) tarafından Türkiye'nin En İyi Oteli ve Dünya'nın En İyi Otelleri listesine giren tek Türk Oteli olmasıyla elde edilen Bu büyük başarı bölgemize Kapadokya’nın milyon dolarla satın alınamayacak bir medya değeri kazandırdı. Kapadokya’nın ülkemizde ve dünyada tanıtımında büyük katkıları olan Kayakapı Premium Cave, Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın Turizm Yatırım Ödülüne layık görülürken bu anlamlı Ödülü Dinler Grup Genel Müdürü Yakup Dinler Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ın elinden aldı.

KAYAKAPI PREMİUM'A BİR ÖDÜL'DE KAPADOKYA OSKARLARINDAN...

Kapadokya’daki Kayakapı Premium Caves  2015 yılına TripAdvisor’dan aldığı 8 ödülle girmesinin ardından, bir ödülde Kapadokya yılın enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi diğer adıyla Kapadokya Oskarlarından geldi.
 “Travellers Choice 2015” ödülleri kapsamında Türkiye’den “Dünya’nın En İyi Otelleri” kategorisinde ödül kazanan tek otel olan Kayakapı Premium Caves – Cappadocia şu ödüllere hak kazanmıştı:
 
En İyi 25 Otel - Dünya  24 ncülüğü,
En İyi 25 Otel - Avrupa  8'nciliği,
En İyi 25 Otel - Türkiye 1'nciliği,
En İyi 25 Lüks Otel - Dünya 12'nciliği,
En İyi 25 Lüks Otel - Avrupa  1'nciliği ve
En İyi 25 Lüks Otel - Türkiye  1' nciliği
 
Yurt içi ve yurt dışında 2015 Yılında Ödüle doymayan  Kayakapı Premium Caves – Cappadocia Ülke turizminin parlayan yıldızı olurken, Son olarak Kapadokya Yılın enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde de aldığı Ödül sonrası Konuyla ilgili bilgi veren Dinler Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yakup Dinler, “Türk turizminin dünyada En İyiler arasında olduğunu görmek bizi gururlandırdı ve çok mutlu etti.Ayrıca Kapadokya Oskarlarında aldığımız bu ödül de bizlere turizm sezonu öncesi motive etmesi adına önemliydi. Bu ödülleri almamızda emeği olan tüm misafir, çalışan, partner ve dostlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.
Kayakapı Premium Caves - Cappadocia 

1984 yılında Dinler Mocamp - Nevşehir tesisleri ile temelleri atılan Dinler Group, 30 yılı aşkın bir süredir Türk turizmine 6 otel işletmesi, ticari hava balon işletmeciliği ve seyahat acentacılığı dallarında hizmet veriyor.  Dinler Group’un son halkası olan ve Ürgüp halkı tarafından “Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirilen Kayakapı Premium Caves – Cappadocia 1 Mayıs 2013’ten beri misafirlerini ağırlıyor.