Alanya'da Kargıcak Mahallesi'ndeki Dinler Otel'in sahibi Ürgüplü Değerli hemşehrimiz İş Adamı Mustafa Dinler ile oğulları Yakup Dinler ve Mehmet Dinler'in sahibi oldukları Kapadokya'daki Kayakapı Premium Caves-Cappadocia, 'Dünyanın En İyi Otelleri' arasına girdi.

Kapadokya'da yer alan Kayakapı Premium Caves-Cappadocia, 2015 yılına TripAdvisor'dan aldığı 8 ödülle hızlı bir giriş yaptı. Dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen 'Travellers Choice 2015' ödüllerini açıkladı. Bu ödüller çerçevesinde Kayakapı Premium Caves-Cappadocia toplam 8 dalda ödül kazandı.

KAYAKAPI PREMIUM ÖDÜL REKORU KIRDI
'Travellers Choice 2015' ödülleri kapsamında Türkiye'den 'Dünya'nın En İyi Otelleri' kategorisinde ödül kazanan tek otel olan Kayakapı Premium Caves-Cappadocia'nın ödülleri şöyle: “En İyi 25 Otel Dünya 24'üncülüğü.

En İyi 25 Otel Avrupa 8'inciliği. En İyi 25 Otel Türkiye birinciliği. En İyi 25 Lüks Otel Dünya 12'nciliği. En İyi 25 Lüks Otel Avrupa birinciliği. En İyi 25 Lüks Otel Türkiye birinciliği.”

Dinler Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yakup Dinler konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Türk turizminin dünyada en iyiler arasında olduğunu görmek bizi gururlandırdı ve çok mutlu etti. Bu ödülleri almamızda emeği olan tüm misafir, çalışan, partner ve dostlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz" dedi.
 

Kapadokya’daki Kayakapı Premium Caves  2015 yılına TripAdvisor’dan aldığı 8 ödülle girdi.
Otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor'ın “Travellers Choice 2015” ödülleri açıklandı. Kayakapı Premium Caves - Cappadocia , toplam 8 dalda ödül kazanarak, rekor kırdı. 
 “Travellers Choice 2015” ödülleri kapsamında Türkiye’den “Dünya’nın En İyi Otelleri” kategorisinde ödül kazanan tek otel olan Kayakapı Premium Caves – Cappadocia şu ödüllere hak kazandı:
 
En İyi 25 Otel - Dünya  24 ncülüğü,
En İyi 25 Otel - Avrupa  8'nciliği,
En İyi 25 Otel - Türkiye 1'nciliği,
En İyi 25 Lüks Otel - Dünya 12'nciliği,
En İyi 25 Lüks Otel - Avrupa  1'nciliği ve
En İyi 25 Lüks Otel - Türkiye  1' nciliği
 
Konuyla ilgili bilgi veren Dinler Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yakup Dinler, “Türk turizminin dünyada En İyiler arasında olduğunu görmek bizi gururlandırdı ve çok mutlu etti. Bu ödülleri almamızda emeği olan tüm misafir, çalışan, partner ve dostlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.
Kayakapı Premium Caves - Cappadocia 
1984 yılında Dinler Mocamp - Nevşehir tesisleri ile temelleri atılan Dinler Group, 30 yılı aşkın bir süredir Türk turizmine 6 otel işletmesi, ticari hava balon işletmeciliği ve seyahat acentacılığı dallarında hizmet veriyor.  Dinler Group’un son halkası olan ve Ürgüp halkı tarafından “Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirilen Kayakapı Premium Caves – Cappadocia 1 Mayıs 2013’ten beri misafirlerini ağırlıyor.