Dünyaca Ünlü YouTube Kanalı “Cercle” Kapadokya'da yine Dünyaca ünlü DJ Ben Böhmer'in sıcak hava balonu içerisindeki performansını tüm dünyaya canlı olarak yayımladı.

Son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarıyla elektronik müzik dünyasına damgasını vuran YouTube kanalı “Cercle” ekibi ve Dünyaca ünlü DJ Ben Böhmer Kapadokya'ya geldi.

DJ Ben Böhmer, Kapadokya'da ki bu deneyimi ile Dünya'da İlk defa sıcak hava balonunda konser vermiş oldu.

Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen etkinlikte Cercle ekibi ile bölgemize gelen Dünyaca ünlü DJ Ben Böhmer, Kapadokya semalarında yaklaşık 600 metre yükseklikte bir sıcak hava balon içerisinde canlı performans sergileyerek dünyada bir ilke imza attı. 

31 Ağustos sabah 06.00 'da gerçekleşen etkinlikte İlk kez balona binen ve Dünya'da bir ilke imza atan DJ Ben Böhmer, "Kendimi çok farklı duygularda hissediyorum. Bu çılgın deneyimi herkes yaşamalı. Herkesi Kapadokya'yı mutlaka gelmeleri ve görmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Daha önce Eiffel Kulesi, Iguazu Şelaleleri, Norveç Fiyordları, İsviçre Alpleri, Rio De Janerio semaları gibi bir çok fantastik mekanda video çeken  Cercle ekibide Kapadokya macerası için duydukları heyecanı ve bu ilk deneyimi canlı yayınla resmi Instagram hesapları @cerclemusic ve Facebook’tan duyurdu.

İşte yaklaşık 600 metre yükseklikten DJ Ben Böhmer'in muhteşem performansı ile Kapadokya semalarında yolculuk...

Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği Meclis Üyesi Turizmci Abdullah İnal ise; "Bu sabah mükemmel bir organizasyon oldu. @benbohmermusic 600 metre havada canlı performansı ile bölgemizin adına büyük bir katkı sağladı. Organizasyon için emeği geçen herkese teşekkürler. @cerclemusic" dedi.