Dünya’nın en saygın otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor’un milyonlarca kullanıcısının oyları sonucu belirlenen “TravellersChoice 2019” ödüllerini açıkladı. Bu ödüller çerçevesinde Kayakapı Premium Caves – Cappadocia, toplam 9 dalda ödül kazanarak, kırılması çok zor bir rekora imza attı.

KAYAKAPI PREMIUM CAVES - CAPPADOCIA’YA 9 ÖDÜL BİRDEN

“TravellersChoice 2019” ödülleri kapsamında Türkiye’den Dünya kategorisinde 1.lik ödülü kazanan tek otel olan Kayakapı Premium Caves – Cappadocia, “Dünya’nın En Lüks Oteli” ödülü dahil aşağıdaki 9 ödülü kazanmıştır:

Dünya’nın En Lüks 25 Oteli / 1. Sıra

Avrupa’nın En Lüks 25 Oteli / 1. Sıra

Türkiye’nin En Lüks 25 Oteli / 1. Sıra

Dünya’nın En İyi 25 Oteli / 9. Sıra

Avrupa’nın En İyi 25 Oteli / 3. Sıra

Türkiye’nin En İyi 25 Oteli / 1. Sıra

Dünya’nın En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli / 8. Sıra

Avrupa’nın En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli / 5. Sıra

Türkiye'nin En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli / 1. Sıra

TÜRK VE KAPADOKYA TURİZMİNİN HAKLI GURURU

“Dünya’nın En Lüks Oteli” ödülü dahil olmak üzere bir çok ödül kazanan ve 3 kategoride (En İyi Otel, En Lüks Otel ve En İyi Hizmeti Sunan Otel) Türkiye 1.liğini kazanarak haklı bir gurur yaşayan Kayakapı Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, “Türkiye’ye bu ödülleri getirmek bizi elbette çok gururlandırdı ve mutlu etti. Bu ödüller Ürgüp ve Kapadokya’nın Türkiye Turizmindeki yerini perçinlediğini Dünya’ya ise “biz de varız!” mesajını verdiğini düşünüyorum. Bu ödülleri 2017 yılında kaybettiğimiz babamız Mustafa Dinler’e adıyoruz. Ayrıca bu ödülleri almamızda emeği olan tüm misafir, çalışan, partner ve dostlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

DINLER GROUP

1984 yılında Dinler Mocamp – Nevşehir tesisleri ile temelleri atılan Dinler Group, 35 yılı aşkın bir süredir Türk turizmine 6 otel işletmesi, ticari hava balon işletmeciliği ve seyahat acentacılığı dallarında hizmet veriyor. Dinler Group’un son halkası olan ve Ürgüp halkı tarafından “Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirilen Kayakapı Premium Caves – Cappadocia; Kapadokya’nın Başkenti Ürgüp’te  1 Mayıs 2013’ten bu yana misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.