Dünyanın en büyük otel arama motoru trivago, uluslararası destinasyonlarda yer alan otellerin kullanıcı değerlendermelerinde en yüksek puana sahip şehirleri açıkladı. Listeye göre Göreme otelleri tüm destinasyonlar içerisinde yüzde 88’lik ortalama memnuniyet puanı ile birinci oldu.

YÜZDE 88 MEMNUNİYET

Trivago , 2016 yılının En İyi Reputasyona Sahip Şehirler listesini yayınladı. 190’dan fazla ülkenin şehirlerinin yer aldığı listede, en iyi otel değerlendirmelerine sahip destinasyon Göreme oldu. Destinasyonlarda yer alan otellerin ortalama değerlendirmelerinin sıralandığı listede, Göreme’de yer alan oteller genel değerlendirme sonuçlarından yüzde 88 memnuniyet derecesi alarak dünyada en iyi otel değerlendirmelerine sahip şehir oldu.

Tarihi ve Doğal güzelliği ile Dünyada eşi benzeri olmayan Kapadokya’nın kalbi Göreme’nin turizmde en iyi oteller değerlendirmesinde dünya sıralamasında birinci sırada olması Göreme li Turizmcilerinin gururu olmuştur.

Bu tür birinciliklerin kalıcı olması için daha fazla çaba sarf etmemiz gerektiğini kasabamızın diğer alanlarda da Kültür, sanat gibi doğal güzelliğinin muhafazası için daha çok birlik beraberlik içerisinde çalışmamız gerektiğini göstermektedir.

GÖREME TURİZM GELİŞTİRME KOOPERTİFİ

Yönetim Kurulu Başkanı

Mustafa DURMAZ