Çorbasından tatlısına Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini Pool Restaurant’ta misafirleri için hazırlayan Dedeman Kapadokya, Ramazan akşamlarını şölene dönüştürüyor.Ramazan ayının vazgeçilmezi haline gelen pideler, zengin iftariyelikler, sıcacık çorbalar ve birbirinden lezzetli ana yemekler hazırlayan Dedeman Kapadokya, damaklarda lezzet fırtınaları estiren tatlılarla iftar sofraları şenlendirecek.

 

Dedeman Kapadokya Ramazan akşamlarında misafirlerini çorbasından tatlısına Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini, zengin iftariyelikleri ve sınırsız çay ve kahve servisiyle Pool Restaurant’ta ağırlayacak. Zengin çeşidiyle farklı göz ve damak tadına hitap eden lezzetleri bir araya getiren Dedeman Kapadokya, “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile Ramazan akşamlarını şölene dönüştürüyor.

Ramazan ayı boyunca kişi başı 35 TL’ye açık büfe iftar sofrasında misafirlerini ağırlayan Dedeman Kapadokya, alternatif hazırlanmış set menülerle de farklı fiyat seçeneği sunarken, 50 kişi ve üzerinde gruplarda %15 indirim fırsatı sunuyor.