NEVŞEHİR/FİBHABER- Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Ertaş KAPTİD başkanlığına seçilen Yakup DİNLER’İ ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İş Adamı Musa Ertaş,Turizm sektörünün önemli lokomotiflerinden olan Dinler Grup'un Başarılı Turizmcisi Genç kardeşimiz Yakup Dinler'in Kapadokya bölgesi tanıtımı için çok önemli çalışmalarda bulunan böyle bir kuruluşun başına gelmesinden son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren Ertaş Grubun Göre Yolundaki alana inşaası tamamlanma aşamasına gelen Butik Otelle turizm sektörünede adım atmaya hazırlandıklarını ifade eden Ertaş,fikir alışverişleri için bundan sonra inşallah daha sık bir araya gelmeyi arzu ettiklerini dile getirdi.

KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Başkanı Yakup Dinler'le Bölge ve turizm konularında bir süre sohbet etti.


KAPDİT Başkanı Yakup Dinler de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kapadokyamız adına Güzel yarınlar için Biz Bölge Turizmcileri kadar Bu yörede yaşayan herkese önemli görevler düştüğünü ifade ederek Kapadokya Dünyada Tek değerimiz ve bu değeri korumak yaşatmak, tanıtmak ve sahiplenmek adına KAPTİD olarak tüm STK ve sektörlerle el ele çalışacaklarının altını çizdi.

İş Adamı Musa Ertaş, Ziyaretini tamamlarken Ertaş Grup olarak KAPTİD ile birlikte bölgemizin tanıtımı için gereken her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.